Wieści z Kancelarii Rady Miejskiej
-
- Rhetor
-
- Archont
-
- Rhetor
Pewnie nim zostanie bo nie ma pracy, a odprawa tez sie skonczy w koncuMaciek pisze:Przed II turą słyszałem w piekarni, że w przypadku wygranej R. Ciepieli wiceprezydentem zostanie M. Banach. Zobaczymy w czwartek czy panie w piekarni miały dobre informacje
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
-
- Rhetor
-
- Archont
-
- Rhetor
Brawo Koper!!!
"przewodniczący rady Kazimierz Koprowski (PiS) proponuje radnym projekt uchwały "obcinającej" Ciepieli wypłatę o ok. 700 zł brutto. "
"- Nie kierowałem się tym, ile kto zarabia. Każdy samorząd rządzi się własnymi ocenami tego, ile powinien zarabiać prezydent. Poza tym ja tylko proponuję kwotę, ostateczną decyzję podejmie przecież cała rada. "
http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/3 ... ,id,t.html
"przewodniczący rady Kazimierz Koprowski (PiS) proponuje radnym projekt uchwały "obcinającej" Ciepieli wypłatę o ok. 700 zł brutto. "
"- Nie kierowałem się tym, ile kto zarabia. Każdy samorząd rządzi się własnymi ocenami tego, ile powinien zarabiać prezydent. Poza tym ja tylko proponuję kwotę, ostateczną decyzję podejmie przecież cała rada. "
http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/3 ... ,id,t.html
-
- Archont
Może ktoś odpisze:)
przekierowanie do innego wątku
przekierowanie do innego wątku
-
- Rhetor
WSK racja, szkoda ciągnąć temat zarobków. 700 zł to śmieszne drobne. Pan Kazimierz tak nie uzbiera na oddanie kasy za łącznik, w czerwcu urząd marszałkowski zamyka temat.
O tym pogadajcie bo to dobry przyczółek do dyskusji o pracy w urzędzie.
„Roman Ciepiela tymczasem na dobre rozpoczął rządy w mieście. Dzień po złożeniu ślubowania spotkał się z szefami wszystkich wydziałów magistratu i miejskich jednostek. Od każdego zażyczył sobie sprawozdań z wykazem najważniejszych problemów ze swojej działki i propozycjami ich rozwiązania."
Sprawdźcie swoje źródła informacji. Macie jakieś info co się działo na zebraniu PO?
O tym pogadajcie bo to dobry przyczółek do dyskusji o pracy w urzędzie.
„Roman Ciepiela tymczasem na dobre rozpoczął rządy w mieście. Dzień po złożeniu ślubowania spotkał się z szefami wszystkich wydziałów magistratu i miejskich jednostek. Od każdego zażyczył sobie sprawozdań z wykazem najważniejszych problemów ze swojej działki i propozycjami ich rozwiązania."
Sprawdźcie swoje źródła informacji. Macie jakieś info co się działo na zebraniu PO?
-
- Rhetor
Tarnowscy urzędnicy odnaleźli 53 ha terenów inwestycyjnych.Dominik_PCH pisze: Dzień po złożeniu ślubowania spotkał się z szefami wszystkich wydziałów magistratu i miejskich jednostek. Od każdego zażyczył sobie sprawozdań z wykazem najważniejszych problemów ze swojej działki i propozycjami ich rozwiązania."
Biuro Prasowe tarnowskiego magistratu informuje, że "Rezultaty zarządzonego przez prezydenta Ciepielę przeglądu terenów inwestycyjnych w mieście są o tyle zaskakujące, że dotychczas mówiło się, że Tarnów terenów inwestycyjnych już nie posiada".
http://www.radiokrakow.pl/wiadomosci/ta ... sokiego-c/
-
- Rhetor
WSK pisze:Daj spokój pokazówka jak nic. Co to jest 700 pln przy takich zarobkach? Jak by mu chcieli zrobić na złość to by mu dali z 8 tys. A sami też sobie powinni obniżyć, jeżeli mają taką możliwość.
Z drugiej strony miasto też nie oszczędzi bo co to jest 700 złotych. Skoro nie złośliwość i nie oszczędności to pozostaje nam głupota.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM