Nieeee, prezydent dla Pani Kawy wyznaczył inne zadania. Mówił o nich dzisiaj podczas orędzia.
[youtube]https://youtu.be/C2hx7NryoF8?t=76[/youtube]
Nieeee, prezydent dla Pani Kawy wyznaczył inne zadania. Mówił o nich dzisiaj podczas orędzia.
Poruszyłeś ciekawy wątek. Przedsiębiorcy różnej wielkości zostali na lodzie, wielu z nich na progu bankructwa. Niektórzy dostali jakieś tam ochłapy ale i tak na jesień widmo zagłady dla nich nadciąga. Urzędnicy mają się dobrze, pracują zdalnie siedząc w domu i pobierają chyba normalne pensje.
Litościwie nie podali jaki kierunek A kaska leci i to nie minimalna. I tak się żyje w tym państwie z gówna i kartonu.Angelika Świtalska jest absolwentką studiów magisterskich
O, właśnie, dobrze, że o tym napisałeś, irekjj. Rzadko tu zaglądałem w ostatnich tygodniach, a kogoś ewidentnie brakuje na forum. Nadrobiłem zaległości w lekturze i mój wniosek jest taki, że żadna niespodzianka nie miała miejsca. Gościnny niezmiennie trzyma swój poziom, a ten ban dla Kowalskiego jako symboliczny wyraz bezsilności intelektualnej nie dziwi mnie ani trochę. Jest za to pełne uprawnienie do wprowadzania "gówniano-kartonowych" standardów administracyjnych, skoro Polska według tutejszego moderatora została ochrzczona "państwem z gówna i kartonu".irekjj pisze: ↑29-06-2020, 18:20Znacząca większość na tym forum to wyznawcy anty-PiS i dla nich oczywiste jest że tylko Polska rządzona przez PO (i wszelakie jej pochodne) będzie Państwem silnym, bogatym, rozwijającym się, pozbawionym kumoterstwa, itd. Jedyny który głośno się z tym nie zgadzał został zbanowany dożywotnio i teraz już całe forum mówi jednym, słusznym głosem
dropszot pisze: ↑29-06-2020, 19:05O, właśnie, dobrze, że o tym napisałeś, irekjj. Rzadko tu zaglądałem w ostatnich tygodniach, a kogoś ewidentnie brakuje na forum. Nadrobiłem zaległości w lekturze i mój wniosek jest taki, że żadna niespodzianka nie miała miejsca. Gościnny niezmiennie trzyma swój poziom, a ten ban dla Kowalskiego jako symboliczny wyraz bezsilności intelektualnej nie dziwi mnie ani trochę. Jest za to pełne uprawnienie do wprowadzania "gówniano-kartonowych" standardów administracyjnych, skoro Polska według tutejszego moderatora została ochrzczona "państwem z gówna i kartonu".
defekator, jesteś inteligentnym i spostrzegawczym człowiekiem, więc nie sądzę abyś był na tyle naiwny, by uwierzyć w tę oficjalną wersję "bana za chamstwo". On wcale nie dostał bana za użycie jakiegoś epitetu ad personam. To był po prostu doskonały pretekst do pozbycia się niewygodnego użytkownika z tego forum.
Wskaż rzekomą manipulację z mojej strony.
Ponieważ faktycznie mam te zalety o których wspomniałeś a naiwny raczej nie jestem to właśnie nie uwierzę w powyższą teorię. Nie zgadzam się z decyzją o banie ale na prawdę Kowalski mógł pisać tu przez ponad 5 lat na temat PISu co chciał. Co więcej pamiętam użytkowników takich jak bac-bor czy jak mu tam i kilku innych którzy pojawili się w okolicy 2015 roku i którzy tu byli bardzo długo tolerowani mimo, że były to ewidentne partyjne trolle. Z drugiej strony Kowalski lubił często lecieć ad-persona w dyskusji więc być może miał pecha, że trafił na gorszy humor moderatora. Zastanawia mnie skąd ten syndrom oblężonej twierdzy, który - choć może to tylko moje uprzedzenie - często zauważam u osób mniej sceptycznych wobec działań pewnej partii za którą ja sam nie przepadam a w którą rzekomo wszędzie da się dostrzec wymierzony spisek. Tak, że nawet jak ktoś nazywa moderatora ch** to ban tak na prawdę nie jest za ch** tylko za brak sceptycyzmu wobec partii.dropszot pisze: ↑29-06-2020, 23:07defekator, jesteś inteligentnym i spostrzegawczym człowiekiem, więc nie sądzę abyś był na tyle naiwny, by uwierzyć w tę oficjalną wersję "bana za chamstwo". On wcale nie dostał bana za użycie jakiegoś epitetu ad personam. To był po prostu doskonały pretekst do pozbycia się niewygodnego użytkownika z tego forum.
Stawianie równości pomiędzy Polską a państwem polskim. Jak dla mnie rozgraniczenie pomiędzy moim krajem, czy ojczyzną którą jest Polska a formą jego organizacji którą jest państwo polskie jest bezsprzeczne i ewidentne. Różnice wskazałem dwa posty powyżej.Wskaż rzekomą manipulację z mojej strony.