Oj rany, ale ktoś dał im jednak to prawo jazdy, czyli stwierdził że potrafią prowadzić te pojazdy.Beaver pisze:trix pisze:Jak mają, skoro 60% wypadków spowodowanych jest niedostosowaniem prędkości do warunków.
.....
Nie każdy może i ma predyzpozycje by być pilotem/malarzem/rzeźbiarzem i nie każdy ma predyspozyję by być kierowcą !
[ T@rnowianin] Korupcja przy prawach jazdy w Tarnowie
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
Taż to tylko w twojej głowie takie rewelacje się urodziły.traktować żółte jako zielone, a wczesne czerwone jako żółte. Dziękuję - wolę jeździć źle (po twojemu), ale rozróżniać kolory sygnalizacji.
Gościu gdybyś czytał i rozumiał co napisałem to byś wiedział że sygnał świetlny: żółte , zielone, czerwone - traktuję dokładnie zgodnie z przepisami !!!!!!
A że Ty pojęcia nie masz to i ci się kolory mieszają.
Tak samo jak ja moge zostać malarzem, nie mam do tego predyspozycji, co namaluje to badziewie goni badziewie - ale malarzem jestem...trix pisze:Oj rany, ale ktoś dał im jednak to prawo jazdy, czyli stwierdził że potrafią prowadzić te pojazdy.Beaver pisze:trix pisze:Jak mają, skoro 60% wypadków spowodowanych jest niedostosowaniem prędkości do warunków.
.....
Nie każdy może i ma predyzpozycje by być pilotem/malarzem/rzeźbiarzem i nie każdy ma predyspozyję by być kierowcą !
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
Ja wiem, że podważanie każdej teorii jest w modzie i generalnie dobrze postrzegane, ale mi byłoby dość łatwo uwierzyć, że człowiek z miliardem kilometrów na koncie jest dobrym kierowcą. A już na pewno śmianie się z niego byłoby nie na miejscu.
Być może nie masz Cubaza jeszcze setek tysięcy kilometrów na koncie, ale jak będziesz miał to inaczej będziesz gadał, bo zdasz sobie sprawę, że na drodze bardzo wiele przychodzi wraz z doświadczeniem...
Być może nie masz Cubaza jeszcze setek tysięcy kilometrów na koncie, ale jak będziesz miał to inaczej będziesz gadał, bo zdasz sobie sprawę, że na drodze bardzo wiele przychodzi wraz z doświadczeniem...
Mam ponad 100k kilometrów na koncie. Jednak dalej nie uważam się za dobrego kierowcę. A już na pewno nie uważałbym się nim dlatego bo przejeździłem tyle i tyle kilometrów bądź tyle i tyle lat mam prawo jazdy. Już tłumaczę dlaczego.
1) ktoś zrobił prawo jazdy w wieku 18 lat, ale za kółko wsiadł w wieku 40 lat. 22 lata prawo jazdy a nie jeździł w ogóle. Teoria pada
2) Ktoś robi tygodniowo 1k kilometrów, ale robi to wyjeżdżając z domu i wjeżdżając, np na A4 i kończy swoją podróż zaraz po zjeździe. Czyli codziennie ta sama trasa po autostradzie. W przeciągu roku ma 52k kilometrów zrobione, a nie uważam, że przewidzi wszystkie możliwe sytuacje na drodze jeżdżąc tylko po autostradzie. Więc i ta teoria pada.
P.S. I nie podważam teorii bo to jest w modzie. Nie zgadzam się z tym co napisał AD. Chyba mam taką możliwość...
1) ktoś zrobił prawo jazdy w wieku 18 lat, ale za kółko wsiadł w wieku 40 lat. 22 lata prawo jazdy a nie jeździł w ogóle. Teoria pada
2) Ktoś robi tygodniowo 1k kilometrów, ale robi to wyjeżdżając z domu i wjeżdżając, np na A4 i kończy swoją podróż zaraz po zjeździe. Czyli codziennie ta sama trasa po autostradzie. W przeciągu roku ma 52k kilometrów zrobione, a nie uważam, że przewidzi wszystkie możliwe sytuacje na drodze jeżdżąc tylko po autostradzie. Więc i ta teoria pada.
P.S. I nie podważam teorii bo to jest w modzie. Nie zgadzam się z tym co napisał AD. Chyba mam taką możliwość...
Ty nawet po 10 miliardach kilometrów nie byłbyś dobrym kierowcą sądząc po twoich filmikach i ''popisach'' jakie wykonujesz.gushman pisze:że człowiek z miliardem kilometrów na koncie jest dobrym kierowcą.
DokładnieCubaza pisze:Śmiać mi się chce jak czytam, że gdy ktoś napisze iż przejechał 1000000000km to jest dobrym kierowcą
Jak lokalni specjaliści liczą te kilometry ? te autostradowe tak samo jak i miejskie?Śmieszne
''Bliższy Bogu jest niewierzący stosujący w życiu siedem przykazań, niż katolik, który wypełnia tylko trzy pierwsze''