Uznany czy nie, jednak jak napisze to blizej mu do prawdy niz zeznaniom swiadkow na komisji sledczejDeto pisze:rzeczywiście pan Ciesielczyk, to uznany autorytet
Czat z prezydentem
-
- Rhetor
-
- Rhetor
I pilkarze Unii w prokuraturze takżeDeto pisze:Lepper tez był zawsze blisko prawdy Tymiński równieżMr Greenback pisze:Uznany czy nie, jednak jak napisze to blizej mu do prawdy niz zeznaniom swiadkow na komisji sledczejDeto pisze:rzeczywiście pan Ciesielczyk, to uznany autorytet
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
Nie wiem co to ma wspólnego z tematem o którym dyskutujemy, ale jeżeli Ci tylko lepiej, to się cieszęMr Greenback pisze:I pilkarze Unii w prokuraturze takżeDeto pisze:Lepper tez był zawsze blisko prawdy Tymiński równieżMr Greenback pisze: Uznany czy nie, jednak jak napisze to blizej mu do prawdy niz zeznaniom swiadkow na komisji sledczej
-
- Rhetor
A co miał Lepper czy Tymiński to wiesz tylko Ty.Deto pisze:Nie wiem co to ma wspólnego z tematem o którym dyskutujemy, ale jeżeli Ci tylko lepiej, to się cieszęMr Greenback pisze:I pilkarze Unii w prokuraturze takżeDeto pisze: Lepper tez był zawsze blisko prawdy Tymiński również
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
Nie tylko ja. Lepper też znał tylko jedną prawdę Nawet bardzo często miał na nia dowody np. na talibów i inne takieMr Greenback pisze:A co miał Lepper czy Tymiński to wiesz tylko Ty.Deto pisze:Nie wiem co to ma wspólnego z tematem o którym dyskutujemy, ale jeżeli Ci tylko lepiej, to się cieszęMr Greenback pisze: I pilkarze Unii w prokuraturze także
-
- Rhetor
To mniej więcej tak jak Ty. Dowody zbrodni w sprawie sponsoringu Niecieczy heheheDeto pisze:Nie tylko ja. Lepper też znał tylko jedną prawdę Nawet bardzo często miał na nia dowody np. na talibów i inne takieMr Greenback pisze:A co miał Lepper czy Tymiński to wiesz tylko Ty.Deto pisze: Nie wiem co to ma wspólnego z tematem o którym dyskutujemy, ale jeżeli Ci tylko lepiej, to się cieszę
Haha, uwielbiam toMr Greenback pisze:To mniej więcej tak jak Ty. Dowody zbrodni w sprawie sponsoringu Niecieczy heheheDeto pisze:Nie tylko ja. Lepper też znał tylko jedną prawdę Nawet bardzo często miał na nia dowody np. na talibów i inne takieMr Greenback pisze: A co miał Lepper czy Tymiński to wiesz tylko Ty.
Ja tylko zapytałem - to było pytanie. No ale okej, nie będe nabijał kolejnych postów, bo to sensu nie ma
Ostatnio zmieniony 08-02-2010, 15:00 przez Deto, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Rhetor
-
- Rhetor
Co do działań prezydenta to powiem jeszcze tak. Złotousty Rysiu obiecał nam rewitalizacje Tarnowa. Otóż na około Bimy znajdowała sie masakrycznie obsrane mury przez graficarzy. Miasto zdecydowało w obliczu przyjazdu koszernej częsci świata na zamalowanie murów i graffiti.I nic może złego by w tym nie bylo gdyby nie fakt, iż malowano farbami wodnymi w temperaturze -3 C. Czyli przy pierwszym ociepleniu spadnie cala farba.... Cos jak za komuny: przyjezdzał skeretarz to sprzatali miasto. A potem znowu kolejny rok syf zalegał. W tekscie jaki opublikowałem znalazły sie zdjęcia obsmarowanych budynków. Np. Muzeum Okregowe w Tarnowie wygląda jak galeria sztuki ulicznej I co robi miasto? Ano nic. Od znajomego wiem , że byl na rozmowie w celu usunięcia szpecących tak strasznie miasto rzeczy,zaoferował swoje uslugi, podkreślając , że jest miejscowym przedsiębiorcą(zatem placi podatki TUTAJ-w TARNOWIE) ale póki co miasto jak zwykle nie przejawia chęci do działania i zwleka z konkretami.
Czat to straszny niewypał, żadnych konkretów. Nie miał nic ciekawego do powiedzenia, może gdyby go o okulary zapytać to by się rozpisał.
Temat ścieżek rowerowych interesował mnie najbardziej, sam jednak nie brałem udziału, tutaj przykłady pytań o ścieżki:
wwwJAKUBKWASNYpl: Wracając do ścieżek, czy będą to nadal ciągi "pieszo-rowerowe" z kostki brukowej czy może ścieżki z prawdziwego zdarzenia? ps. jeździ Pan czasem rowerem do pracy?
Prezydent: Panie radny, daj szansę innym.
102drewal: Witam, czy UMT zamierza budować prawdziwe ścieżki rowerowe?
Prezydent: Nie tylko ścieżki, ale cały, obszerny program "Tarnów - Miasto Przyjazne Rowerzystom".[/i
Odpowiedzi w stylu spadaj, zrobi się (ale jeszcze nie wiem co). Ścieżek w Tarnowie się nie robi, a program "Tarnów - Miasto Przyjazne Rowerzystom" jest tyle wart co ten cały czat.
W Rzeszowie da się zrobić ścieżki z asfaltu, u nas nawet z kostki bez fazowej trudno
Temat ścieżek rowerowych interesował mnie najbardziej, sam jednak nie brałem udziału, tutaj przykłady pytań o ścieżki:
wwwJAKUBKWASNYpl: Wracając do ścieżek, czy będą to nadal ciągi "pieszo-rowerowe" z kostki brukowej czy może ścieżki z prawdziwego zdarzenia? ps. jeździ Pan czasem rowerem do pracy?
Prezydent: Panie radny, daj szansę innym.
102drewal: Witam, czy UMT zamierza budować prawdziwe ścieżki rowerowe?
Prezydent: Nie tylko ścieżki, ale cały, obszerny program "Tarnów - Miasto Przyjazne Rowerzystom".[/i
Odpowiedzi w stylu spadaj, zrobi się (ale jeszcze nie wiem co). Ścieżek w Tarnowie się nie robi, a program "Tarnów - Miasto Przyjazne Rowerzystom" jest tyle wart co ten cały czat.
W Rzeszowie da się zrobić ścieżki z asfaltu, u nas nawet z kostki bez fazowej trudno
Serdecznie zapraszam mieszkańców, internautów do rozmowy ze mną na żywo - zachęca Ryszard Ścigała. - Wszystkie tematy są dozwolone, na wszystkie będę odpowiadał. Bedę odpowiadał na postawione pytania, te wygodne i te niewygodne. Przede wszystkim zapraszam do niewygodnych - dodaje.
ZA: http://www.malopolanin.pl/7622_tarnow_w ... iasta.html
Ha ha ha:) Przynajmniej mamy Prezydenta z poczuciem humoru:)
ZA: http://www.malopolanin.pl/7622_tarnow_w ... iasta.html
Ha ha ha:) Przynajmniej mamy Prezydenta z poczuciem humoru:)