19. Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy
-
- Proksenos
W związku z niewywiązaniem się Galerii Tarnovia z umowy pomiędzy GT a "Tarnowską Agorą" informuję, że usunąłem baner reklamowy Galerii Tarnovia kierujący na stronę akcji "płacimy za nowych fanów", oraz zablokowałem możliwość wypowiadania się użytkownika "GaleriaTarnovia".
W ramach porozumienia GT miała zawiesić baner "Tarnowskiej Agory" na ścianie parkingu, jednak po słowach krytyki w/s ich akcji na Facebook'u stwierdzono, że nie zostanie wywieszony. My swoją część porozumienia wypełniliśmy.
W ramach porozumienia GT miała zawiesić baner "Tarnowskiej Agory" na ścianie parkingu, jednak po słowach krytyki w/s ich akcji na Facebook'u stwierdzono, że nie zostanie wywieszony. My swoją część porozumienia wypełniliśmy.
A nie mogli zrobic jednej rzeczy ?
We wszystkich stronach jakie widze, jest sytuacja :
Jesli do dnia xx dobijemy do 1000 fanów, przekazemy WOSP jakas sume pieniedzy.
w takiej sytuacji nawet jakby bylo 100000 fanów to i tak bedzie to stała kwota.
A Galeria Tarnovia zachowała sie jak dziecko z tym banerem. Żenada nad żenadami.
We wszystkich stronach jakie widze, jest sytuacja :
Jesli do dnia xx dobijemy do 1000 fanów, przekazemy WOSP jakas sume pieniedzy.
w takiej sytuacji nawet jakby bylo 100000 fanów to i tak bedzie to stała kwota.
A Galeria Tarnovia zachowała sie jak dziecko z tym banerem. Żenada nad żenadami.
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
-
- Rhetor
- Kontakt:
Miło mi poinformować, że 12 wolontariuszy z grupy "Jakub - Kwaśny - Sojusz Ludzi młoDych" zebrało dzisiaj 7000 zł !!!! + zabezpieczaliśmy wczoraj klub PRETEKST i LYCHEE czyli może tam być jeszcze ok 2000 zł !
Razem lekko licząc: 9.000 zł
Pozdrawiam!
Razem lekko licząc: 9.000 zł
Pozdrawiam!
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?