Czat z prezydentem
-
- Prytan
Już jestdefekator pisze:Jest gdzieś lub będzie zapis tego czatu ?
http://www.tarnow.pl/index.php/pol/Mias ... em-za-nami
Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu
Chroń mnie Boże od przyjaciół, bo z wrogami sam sobie poradze
Chroń mnie Boże od przyjaciół, bo z wrogami sam sobie poradze
-
- Rhetor
- Kontakt:
[3:24:15 PM] ~chudy: Jak wielkie zadłużenie zakłada nowy budżet?
[3:24:31 PM] Prezydent: dopuszczalne prawem i bezpieczne.
odpowiem: ok 270 mln zł w sumie na koniec 2011 r. (plan), ok 90mln w tym roku (plan).
[3:52:20 PM] ~hanka: co z wschodnią obwodnicą? kiedy może ona realnie powstać?
[3:52:28 PM] Prezydent: po 2013 roku, taka odpowiedź do nas dotarła z GDDKiA.
Czyżby tarnowski minister był mało skuteczny?
[3:24:31 PM] Prezydent: dopuszczalne prawem i bezpieczne.
odpowiem: ok 270 mln zł w sumie na koniec 2011 r. (plan), ok 90mln w tym roku (plan).
[3:52:20 PM] ~hanka: co z wschodnią obwodnicą? kiedy może ona realnie powstać?
[3:52:28 PM] Prezydent: po 2013 roku, taka odpowiedź do nas dotarła z GDDKiA.
Czyżby tarnowski minister był mało skuteczny?
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
[3:25:10 PM] ~tarnowiak: Jak Pan widzi nasza drużynę żużlowa, bo wiem ze jest Pan zagorzałym kibicem ??
[3:25:33 PM] Prezydent: na miarę możliwości miasta pomagam, trzymam kciuki, troszczymy się o stadion
Hahaha nie ma jak odpowiedzi na temat
[3:25:33 PM] Prezydent: na miarę możliwości miasta pomagam, trzymam kciuki, troszczymy się o stadion
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
-
- Proedroj
A co z resztą zadanych pytań? Będzie uzupełnienie, bo w linku podanym przez MaRiO nawet o tym nie wspomniano.
Moderator miał chyba kiepski dzień skoro uznał to pytanie za istotne dla miasta i regionu, a nie dopuścił innych.Padło wiele pytań na istotne dla miasta i regionu sprawy. Zainteresowanie było spore.
Za wszystkie zadane pytania serdecznie dziękujemy.
Poniżej pełny(? dop. TD) zapis tej multimedialnej dyskusji:
(...)
[3:22:17 PM] ~Andrews: Panie Prezydencie, dowiedziałem się kiedyś z mediów, że jeździ Pan na motorze. Pasja z młodzieńczych lat, czy sposób na rozładowanie codziennych stresów?
[3:23:08 PM] Prezydent: Potwierdzam, że to pasja i rozładowuję w ten sposób zły nastrój.
-
- Archont
A kask Pan Prezydent zakłada?
[3:44:16 PM] ~Janek: Kto ma obecnie pieniądze które były zbierane na posag Chrystusa który miał pojawić się na Marcince?
[3:44:25 PM] Prezydent: nie ja, a tak naprawdę nie wiem...
[3:45:17 PM] ~Daniel_P: wróce do tematu ronda na Słonecznej, czy realne jest to trójpasowe?
[3:45:29 PM] Prezydent: mój dyrektor TZDM-u chce zrobić tzw. turbinowe pięciopasowe, ale trochę mu nie wierzę
[3:44:16 PM] ~Janek: Kto ma obecnie pieniądze które były zbierane na posag Chrystusa który miał pojawić się na Marcince?
[3:44:25 PM] Prezydent: nie ja, a tak naprawdę nie wiem...
[3:45:17 PM] ~Daniel_P: wróce do tematu ronda na Słonecznej, czy realne jest to trójpasowe?
[3:45:29 PM] Prezydent: mój dyrektor TZDM-u chce zrobić tzw. turbinowe pięciopasowe, ale trochę mu nie wierzę
hehe prezydent ustala skład czy co?Beaver pisze:[3:25:10 PM] ~tarnowiak: Jak Pan widzi nasza drużynę żużlowa, bo wiem ze jest Pan zagorzałym kibicem ??
POLAK WĘGIER DWA BRATANKIĄ
za tarnow.plPon 27.06.2011 12:46
Kontynuujemy zwyczaj „czatowania" z szefem tarnowskiego samorządu. Z Ryszardem Ścigałą, na istotne dla miasta i mieszkańców tematy, porozmawiać będzie mógł każdy, kto w najbliższą środę, 29 czerwca, o godz. 17.00 odwiedzi stronę www.tarnow.pl.
Do zalogowania do czatu nie jest konieczne podawanie hasła. Wystarczy nick. Maksymalna akceptowana przez system długość wypowiedzi to 270 znaków.
Akcja jest kontynuacją cyklu czatów z prezydentem, w ramach których odpowiada on na pytania mieszkańców.
[center]"We're the lucky ones. Don't forget that"
[/center]
[/center]
-
Autor tematu - Rhetor
Czegoś nie rozumiem... przy okazji ostatniej propozycji forumowego spotkania z prezydentem Tarnowa sporo osób było co najmniej obojętnych, nieprzychylnych też parę. Spotkanie było w lutym, jeśli dobrze pamiętam. Co do polityki informacyjnej też są zastrzeżenia...
A teraz ostatni czat z prezydentem, czyli 29 czerwca i takie kwiatki:
[17:21:19] ~tarnowskaagora: DZIĘKUJEMY!!!! Za odpowiedzi udzielane ostatnio w stosunkowo regularny sposób na "agorze". Pozdro agora
[17:21:32] Prezydent: Dziękuję w imieniu Rzecznika
(...)
[17:25:47] ~tarnowskaagora: gratulujemy rzepy, a czy spotka się Pan z agorowiczami w najbliższym czasie?
[17:25:53] Prezydent: a czy chcecie?
[17:26:33] ~tarnowskaagora: taaaaaak!
A teraz ostatni czat z prezydentem, czyli 29 czerwca i takie kwiatki:
[17:21:19] ~tarnowskaagora: DZIĘKUJEMY!!!! Za odpowiedzi udzielane ostatnio w stosunkowo regularny sposób na "agorze". Pozdro agora
[17:21:32] Prezydent: Dziękuję w imieniu Rzecznika
(...)
[17:25:47] ~tarnowskaagora: gratulujemy rzepy, a czy spotka się Pan z agorowiczami w najbliższym czasie?
[17:25:53] Prezydent: a czy chcecie?
[17:26:33] ~tarnowskaagora: taaaaaak!
-
- Rhetor