Prezydent Tarnowa 2010-2014
-
Autor tematu
No, widziałem, wczoraj obok ronda przy Mickiewicza. Rzuca się w oczy, trzeba powiedzieć. Kuba, a nie pomyśleliście o innej kolorystyce? Ta będzie się osobom starszym oraz wyznawcom kaczyzmu źle kojarzyćBaxon pisze:A tymczasem na mieście pojawiły się billboardy SLD z adresem strony K. Kwaśnego. Czyli promuje się stronę póki co
Pozdrawiam.
29500ml B Rh+... A Ty?
Plakaty Kuby można zobaczyć już od dawna, zresztą nie tylko jego. Bardzo sprytne posunięcie, oczywiście "to jeszcze nie kampania";)
A co do Weredyka, uczepiliście się go jak rzep psiego ogona, forum czytam już od dawien dawna, rozumiem, że można czepiać się błędów ortograficznych, które rzeczywiście i mnie rażą, ale to już przesada.
A co do Weredyka, uczepiliście się go jak rzep psiego ogona, forum czytam już od dawien dawna, rozumiem, że można czepiać się błędów ortograficznych, które rzeczywiście i mnie rażą, ale to już przesada.
-
- Rhetor
[quote="Weredyk"]Rzuf nie wiem skad te ataki. Furia i agresja.
quote]
Chamstwo i agresja przeciw PiS. Taka zorganizowana akcja antypisowska. prezes już dzisiaj o tym wspomniał
quote]
Chamstwo i agresja przeciw PiS. Taka zorganizowana akcja antypisowska. prezes już dzisiaj o tym wspomniał
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
-
- Rhetor
- Kontakt:
Wszystko w swoim czasieangelo pisze:No, widziałem, wczoraj obok ronda przy Mickiewicza. Rzuca się w oczy, trzeba powiedzieć. Kuba, a nie pomyśleliście o innej kolorystyce? Ta będzie się osobom starszym oraz wyznawcom kaczyzmu źle kojarzyćBaxon pisze:A tymczasem na mieście pojawiły się billboardy SLD z adresem strony K. Kwaśnego. Czyli promuje się stronę póki co
Pozdrawiam.
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
-
Autor tematu
Mamy kolejnego kandydata na prezydenta Tarnowa.
Obok Ryszarda Ścigały, Jakuba Kwaśnego w szranki do tarnowskiego fotela prezydenckiego staje Anna Czech wystawiona przez PiS.
Moim skromnym zdaniem, to chyba kiepska kandydatura.
Ale jak to mówią - partia słabnie, to i kandydat nie najwyższych lotów.
Obok Ryszarda Ścigały, Jakuba Kwaśnego w szranki do tarnowskiego fotela prezydenckiego staje Anna Czech wystawiona przez PiS.
Moim skromnym zdaniem, to chyba kiepska kandydatura.
Ale jak to mówią - partia słabnie, to i kandydat nie najwyższych lotów.
Bądź tak mało konkretny, jak to tylko możliwe, dzięki temu nikogo nie urazisz.
Powiem tak - p. Czech to w tej chwili najlepszy z możliwych kandydatów PiS na to stanowisko. Innych nie widzę, albo mało znane nazwisko, albo poglądy niezgodne z linią Partii
Jeżeli nie wygra w pierwszej turze p. Ścigała, to w drugiej pokona Jakuba.
Jeżeli nie wygra w pierwszej turze p. Ścigała, to w drugiej pokona Jakuba.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński