Pomysły na promocje Tarnowa

Wiadomości "z miasta".
ODPOWIEDZ

faleQ
Archont
Kontakt:

Post autor: faleQ »

Nasz ZKM nie ma ani jednego autobusu :P
angelo pisze:Możliwe, widzisz, niewiedziałem. Próbowałem szukać ogłoszeń sprzedaży takiego czegoś, nie znalazłem ani jednego.
Ikarusów się nie sprzedaje, je się kasuje ;)
angelo pisze:Ale i tak myślę, że dla Tarnowian i przyjezdnych byłby to cokolwiek egzotyczny widok.
Wcale nie jest to egzotyczny widok ;)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Post autor: LordRuthwen »

faleQ, śmiem twierdzić, że jemu chodziło o te starsze przegubowe, HSG któraś chyba taki miała.

kholbee
Prytan

Post autor: kholbee »

Czy ktoś wie o co chodzi z kampanią na bilboardach z hasłami typu - "wyjedź z Klikowej i zrób kogoś w konia, satysfakcja podwójna", "przyjedź Na Piaskówke i zrób sobie babkę" itp ?

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

"Zwiedzaj Stare Miasto i czuj się młodo. Podwójna satysfakcja"...

Jest też nieróżowy billboard z hasłem: "Niczego nie kupujcie!" ... zagadkowo, nie powiem ; )

Trzeba polować na tych co rozwieszają plakaty, może nam zdradzą ; >

Lilith
Proedroj

Post autor: Lilith »

Niczego nie kupuj to chyba media marktu jest :)

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

Gemini Park ;) Kampania Reklamowa :P
Przy Galerii Tarnovia jest plakat tego samego rodzaju, że min bramkę Tarnovii, strzel gola Jasnej, czy jakoś tak ;)

Dorota1975
Rhetor

Post autor: Dorota1975 »

'Mieszkaj na Rolniczej i nie płać jak za zboże' - :mrgreen: I to akurat bardzo mi odpowiada.

Duża kampania, billboardów z różnymi hasłami sporo widziałam...; Fajny pomysł.

Marcin Zaród
Rhetor

Post autor: Marcin Zaród »

My tu gadamy o planach na kino samochodowe na dawnym placu Kapłanówki, tymczasem w gminie Wierzchosławice można było pod koniec lipca obejrzeć parę fajnych filmów na boiskach sportowych. Seans zaczynał się po 20, ludzie mieli przychodzić z kocami itd... BYł ktoś realnie na takim seansie? (było parę tytułów)

kholbee
Prytan

Post autor: kholbee »

A w Brzesku jest - "przyjedź do Brzeska i nawarz sobie piwa"

Awatar użytkownika

defekator
Rhetor

Post autor: defekator »

W Szczucinie jest "Idź na most , kibicuj Wiśle" w Żelazówce "Mieszkasz w Żelazówce zrób złoty interes" a gdzieś po drodze "Jedź do Tarnowa zdobądź biegun ciepła". Na 100% reklamy Gemini.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor

Post autor: Goscinny »

Tylko jak dla mnie trochę są bez sensu, bo nie wiadomo o co biega.

Awatar użytkownika

defekator
Rhetor

Post autor: defekator »

Goscinny pisze:Tylko jak dla mnie trochę są bez sensu, bo nie wiadomo o co biega.
To celowe. Ludzie zaczynają kombinować o co chodzi i plotkować o tych reklamach (Zauważ, że jak by były zwykłe w stylu "Gemini- dobre i tanie" teraz o nich pewnie nikt by tu nie dyskutował) . W odpowiednim czasie zmieni się je na podobne w stylistyce tylko z jasnym określeniem , że chodzi o Gemini. Podobną strategię miał chyba Play (lub Heyah nie pamiętam) gdy wchodził na rynek.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM

Awatar użytkownika

misha
Proedroj

Post autor: misha »

Podobną kampanie mial Żywiec ze słowem "prawie". Trwało pare tygodni zanim hasła uzupełniono : Prawie jak Żywiec. PRAWIE - robi różnice.

Ja natomiast znalazłem :
na przystanku pod N. Szpitalem - Przystań na Lwowskiej i pozdrów Łukasza.
na Jana Pawła II, koło parkingu marketu Simply (dawna Billa, Elea) - Stań pod Banią i nie łap cisnienia. (..czy coś takiego)

artur
Obywatel

Post autor: artur »

w Tuchowie jest: " przyjedź do Tuchowa i odpuść sobie wszystko" czy jakoś podobnie...
Jest też bilbord " Niczego nie kupujcie" a nad nim napis "Gemini Park Tarnów 18km" ;)

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Post autor: gushman »

Hehe, to z Tuchowem to moje ulubione. :) Podoba mi się też "Przyjdź na Mickiewicza i poznaj Pana Tadeusza".
900 ml, grupy krwi nie pamiętam

Cały Tarnów na Facebooku

ODPOWIEDZ