Uchodźcy z Syrii w Tarnowie
Re: Uchodźcy z Syrii w Tarnowie
Uchodźcom w Tarnowie mówimy NIE!!! To dzicz i bydło niepiśmienne. Jako europejczycy powinniśmy dać pieniądze na obozy na granicach Unii, np. w Turcji albo obóz na jakiejś małej wysepce greckiej. Niestety eksperyment Merkel się nie udał i trzeba to sobie powiedzieć głośno.
a zejdź Ty no z tych greckich wysp,
murks w ilu Ty osobach jesteś? Wypowiadaj się jako Ty i wypowiadaj swoje zdanie. A nie stwierdzenia, że "mówimy".
Bo jest wielu ludzi ktorzy nie chca tutaj uchodcow. Jestem przerazony tymi sluchami ze moga tu sie pojawic.
W dalszym ciągu pisz na swoje konto a nie w imieniu innych...
W ciagu ostatnich 4 miesiecy 1500 uchodzcow z mieszkajacych w obozach w Niemczech dostalo paszporty "w jedna strone", na powrot do domu. W Finlandii 70% ubiegajacych sie o azyl przerwalo proces i wrocilo do domu. Powod: nie ma zlotych gor, ktore im obiecywano, drogie jedzenie i roznica kultur.
Jakis tatus-uchodzca zobaczyl niemiecka mlodziez calujaca sie na ulicy i zdecydowal, ze w takich warunkach nie bedzie wychowywal swoich dzieci a ma ich 10. Teraz pakuje manatki...
Wychodzi na to, ze wcale tak zle im nie bylo u siebie.
Jakis tatus-uchodzca zobaczyl niemiecka mlodziez calujaca sie na ulicy i zdecydowal, ze w takich warunkach nie bedzie wychowywal swoich dzieci a ma ich 10. Teraz pakuje manatki...
Wychodzi na to, ze wcale tak zle im nie bylo u siebie.
A nie prościej dać im pracę i zero zasiłków?
Nikt Panu nie da tyle, ile ja mogę obiecać (KMN)
kato pisze:A nie prościej dać im pracę i zero zasiłków?
Wówczas faktycznie sporo z nich by nie przyjechało.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
@kato: pracę? Przecież nie po to tyle cierpieli w drodze, żeby teraz jeszcze pracować, i to po 8 godzin dziennie!
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Przymusu nie ma. Zawsze mogą wrócić.
-
- Rhetor
Z wypowiedzi w licznych filmach na YT wynika, że oni uważają, że to ziemia Allaha i on im tu zapewni dobrobyt. Im się należą zasiłki, bo to pieniądze Allaha, które europejczycy mają im przekazać.
800 milionów z 1,4 miliarda muzułmanów to analfabeci. Łatwo sterować takimi osobami.
800 milionów z 1,4 miliarda muzułmanów to analfabeci. Łatwo sterować takimi osobami.
Nie jestem KODziarzem, gorszym sortem, donosicielem, Bolkiem, ani TW.
kato pisze:A nie prościej dać im pracę i zero zasiłków?
prace? Pracy nie ma dla wyksztaloconych Polakow, mowiacych biegle po polsku, majacych w PL swoje korzenie, to ma sie znalezc dla Niewiadomo-kogo-i-skad bez jezyka?
Znam Polaków, którzy jechali do USA, Niemiec... Nie znali języka i dali sobie radę.
Brali robotę, na która lokalesi nie popatrzyli.
Jak się chce, to można.
Brali robotę, na która lokalesi nie popatrzyli.
Jak się chce, to można.
-
- Rhetor
@ Kato - Ty nie rozumiesz, skoro piszesz o jakiejś pracy i że jak się chce to można. Musisz przestawić głowę i zobaczyć jakie są fakty. Streszczając przekaz, w większości lud pustyni uważa, że im kasa się należy od EU, jest to forma haraczu od niewiernych (ma to swoją nazwę). Podejmowana jest próba "pokojowego" zasiedlenia europy. W kolejnym kroku narzucenie swojej religii.
zapraszam do zapoznania się przemówieniem Orbana.
http://wpolityce.pl/polityka/284159-tyl ... e?strona=5" onclick="window.open(this.href);return false;
zapraszam do zapoznania się przemówieniem Orbana.
http://wpolityce.pl/polityka/284159-tyl ... e?strona=5" onclick="window.open(this.href);return false;
A dlaczego mam się przejmować myślami ludu pustyni??Dominik_PCH pisze: Streszczając przekaz, w większości lud pustyni uważa, że im kasa się należy od EU, jest to forma haraczu od niewiernych (ma to swoją nazwę). Podejmowana jest próba "pokojowego" zasiedlenia europy. W kolejnym kroku narzucenie swojej religii.
Ja mam tylko pomysł na rozwiązanie problemu (chyba).