Ranking Rzeczpospolitej 2010: Tarnów 35/50
-
Autor tematu
Baxon akuratnie w pracy zajmuje sie kserowaniem, nie uprzedzajmy faktow, moze kiedys awansuje na ukladacza:)
Popadasz w sprzecznosc, z jednej strony kazesz mi swoje przemyslenia ujawniac po czym konstatujesz, ze wiekszosc bedzie miala w glebokim powazaniu. Zdecyduj sie:)
Baxon swoje wywody dotyczace konfliktowosci i niezgody poparlem szeregiem przykladow. Czytaj dokladnie posty.
Popadasz w sprzecznosc, z jednej strony kazesz mi swoje przemyslenia ujawniac po czym konstatujesz, ze wiekszosc bedzie miala w glebokim powazaniu. Zdecyduj sie:)
Baxon swoje wywody dotyczace konfliktowosci i niezgody poparlem szeregiem przykladow. Czytaj dokladnie posty.
-
- Rhetor
Ale pani Ania Czechowa miała na pewno możliwośc wyboru lepszej partii wspieraczy. Szpital zarządzany jest na tyle dobrze, że ciągle następuje jego modernizacja. Czechowa pozbyła się kilku łapówkarzy i ogólnie postrzeganie szpitala się znacznie poprawiło. Ale start z ramienia PiSu to strzał w nogę.:/ Głosuję na prezydenta JKgushman pisze:PiS - wg mnie - nie ma w Tarnowie lepszego kandydata na kandydata.Marcin Zaród pisze:Może Weredyk wystartuje na stanowisko Prezydenta?
Pewnie zyskałby więcej głosów niż Pani Czech po tej ostatniej wpadce z klimą... Zresztą dziwię się PiSowi, bo kto u licha w Polsce kojarzy służbę zdrowia pozytywnie? Więc ta kandydatura jest baaardzo ryzykowna...
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
Weredyku, wątki, w których się udzielam śledzę bardzo uważnie.
Narzekasz na chybione inwestycje ale nie dajesz żadnego argumentu na poparcie swoich tez. To, że kiedyś na jakiś temat argumentowałeś nie znaczy, że teraz nie musisz.
Wiem, że jesteś na cztery łapy kuty i sprawnie potrafisz manipulować wypowiedziami, ale nie mydl proszę tutaj oczu bo ja napisałem o Twoim programie wyborczym, który na tym forum raczej furory nie zrobi. A podpinając program wyborczy pod argumentację do rzucanych tu i ówdzie haseł i unikanie szerszej wypowiedzi dajesz do zrozumienia, że jasność i spójność przekazu masz tam gdzie Twój pryncypał ZZ
Narzekasz na chybione inwestycje ale nie dajesz żadnego argumentu na poparcie swoich tez. To, że kiedyś na jakiś temat argumentowałeś nie znaczy, że teraz nie musisz.
Wiem, że jesteś na cztery łapy kuty i sprawnie potrafisz manipulować wypowiedziami, ale nie mydl proszę tutaj oczu bo ja napisałem o Twoim programie wyborczym, który na tym forum raczej furory nie zrobi. A podpinając program wyborczy pod argumentację do rzucanych tu i ówdzie haseł i unikanie szerszej wypowiedzi dajesz do zrozumienia, że jasność i spójność przekazu masz tam gdzie Twój pryncypał ZZ
-
- Prytan
Weredyk robi wszystko w typowo pisowskim stylu: dużo gadania, mało (albo żadnych) sensownych konkretów. Powiedz mi no Piotrku jakież to wielkie inwestycje powstaną w mieście jak wygra PIS. Jakie plany na rozwój miasta? Tylko oszczędź sobie truizmów w stylu: zmniejszymy zadłużenie (zresztą to wykluczałoby jakieś większe inwestycje).
Weredyk kiedy zaczniesz poprawnie w ojczystym języku pisać posty ?
Już się pytam piąty raz o to .... zrobimy , naprawimy wy pisowcy jesteście tylko zdolni do tworzenia konfliktów i zamieszania ..... wy nawet nie jesteście zdolni do logicznego myślenia macie klapki na oczach zapatrzeni w swojego małego chorego z nienawiści wodza papa
Już się pytam piąty raz o to .... zrobimy , naprawimy wy pisowcy jesteście tylko zdolni do tworzenia konfliktów i zamieszania ..... wy nawet nie jesteście zdolni do logicznego myślenia macie klapki na oczach zapatrzeni w swojego małego chorego z nienawiści wodza papa
-
Autor tematu
Racjonalisto: program zapewne zostanie zaprezentowany przez kandydata na prezydenta, niezaleznie od tego sporzadzam wlasny katalog pomyslow, ktory takze zostanie przedstawiony w odpowiednim czasie.
Czy Jakub zaprezentował swoj program? Nie. Czy ktos mu zarzuca w tym momencie, ze nie ma programu i wlasnych rozwiazan? Nie. Prosze o rownowazne traktowanie. Jak wskazałem jak w pazdzierniku nie przedstawie swoich zamyslow to bedziecie mogli mnie krytykowac w tej mierze:)
Dafi zaczne pisac tak jak sobie tego pragniesz wtedy kiedy Ty zaczniesz oddawac swoj drogocenny głos na PiS.
Czy Jakub zaprezentował swoj program? Nie. Czy ktos mu zarzuca w tym momencie, ze nie ma programu i wlasnych rozwiazan? Nie. Prosze o rownowazne traktowanie. Jak wskazałem jak w pazdzierniku nie przedstawie swoich zamyslow to bedziecie mogli mnie krytykowac w tej mierze:)
Dafi zaczne pisac tak jak sobie tego pragniesz wtedy kiedy Ty zaczniesz oddawac swoj drogocenny głos na PiS.
-
Autor tematu
Keleosie tez nie krytykuje wszystkich dzialan miasta:)
Podoba mi sie mocniejszy akcent jesli chodzi o uroczystosci patriotyczne, ktore w kadencji 2002-2006 nie byly eksponowane, na pewno kilka inwestycji drogowych bylo wlasciwych i koniecznych. Pytanie czy wszystkie beda powodowały nowa jakosc i faktycznie zasadniczo beda wplywac na wygode zycia i mieszkania w Tarnowie. Pojawia sie tez pytanie o sensownosc dzialan w sytuacji w ktorej zaczynamy sie dusic finansowo, a w przypadku nowych potrzeb komunikacyjnych - brak bedzie mozliwosci ich wybudowania z uwagi na zadłuzenie.
Podoba mi sie mocniejszy akcent jesli chodzi o uroczystosci patriotyczne, ktore w kadencji 2002-2006 nie byly eksponowane, na pewno kilka inwestycji drogowych bylo wlasciwych i koniecznych. Pytanie czy wszystkie beda powodowały nowa jakosc i faktycznie zasadniczo beda wplywac na wygode zycia i mieszkania w Tarnowie. Pojawia sie tez pytanie o sensownosc dzialan w sytuacji w ktorej zaczynamy sie dusic finansowo, a w przypadku nowych potrzeb komunikacyjnych - brak bedzie mozliwosci ich wybudowania z uwagi na zadłuzenie.
Dopóty będę w pełni władz umysłowych nie licz na to nie mam zamiaru popierać ludzi którzy łagodnie mówiąc nie stanowią dla mnie wartości powodującej oddanie na nich mojego głosu ........ już ci pisałem że między nami jest taka różnica że ja nie czerpie z wyborów żadnych osobistych korzyści ... natomiast ty pragniesz tortu , być na piedestale ja takich ludzi nie szanuję niezależnie od opcji politycznejWeredyk pisze:Dafi zaczne pisac tak jak sobie tego pragniesz wtedy kiedy Ty zaczniesz oddawac swoj drogocenny głos na PiS.
ps. taki Polak a nie uznaje polskich znaków niebywałe
-
Autor tematu
Dafi wykonuje swoja prace, dotychczas udzielilem pomocy prawnej kilkuset osobom.
Mowisz o mojej pracy jak o synekurze, gdzie otrzymuje wynagrodzenie za bycie. Calkowicie nietrafnie. Moja praca jest bardzo realna. Zapraszam Cie do biura, wskaze szeregi segregatorow z dokumentami, liczbami interwencji i efektach.
Roznica jest taka, ze Ty wiesz kim jestem, ja nie wiem - to ze zapewniasz ze jestes wolnym strzelcem to moze byc fikcja, mozes byc wszak oplacanym najemnikiem barwiacym sie na neutralnego.
PS Ciesze sie ze tacy ludzie jak Ty mnie nie szanuja. To dobra oznaka. To wrecz komplement.
Mowisz o mojej pracy jak o synekurze, gdzie otrzymuje wynagrodzenie za bycie. Calkowicie nietrafnie. Moja praca jest bardzo realna. Zapraszam Cie do biura, wskaze szeregi segregatorow z dokumentami, liczbami interwencji i efektach.
Roznica jest taka, ze Ty wiesz kim jestem, ja nie wiem - to ze zapewniasz ze jestes wolnym strzelcem to moze byc fikcja, mozes byc wszak oplacanym najemnikiem barwiacym sie na neutralnego.
PS Ciesze sie ze tacy ludzie jak Ty mnie nie szanuja. To dobra oznaka. To wrecz komplement.
-
Autor tematu
Kolejny ranking - tym razem Newsweeka.
Piętnastu liderów:
1. Rafał Dutkiewicz – Wrocław ►
2. Ryszard Grobelny – Poznań ►
3. Janusz Chodorowski – Mielec ►
4. Tadeusz Truskolaski – Białystok ►
5. Jacek Karnowski – Sopot ►
6. Małgorzata Mańka-Szulik – Zabrze ►
7. Wojciech Szczurek – Gdynia ►
8. Piotr Przytocki – Krosno ►
9. Michał Zaleski – Toruń ►
10. Tadeusz Ferenc – Rzeszów ►
11. Piotr Uszok – Katowice ►
12. Krzysztof Chojniak – Piotrków Trybunalski ►
13. Piotr Murdzek – Świdnica ►
14. Roman Smogorzewski – Legionowo ►
15. Marcin Zamoyski – Zamość ►
Środki unijne na mieszkanca:
http://biznes.onet.pl/ranking-prezydent ... al-galeria
W pierwszej 10: Krosno, Przemyśl, Mielec , Nowy Sącz.
Piętnastu liderów:
1. Rafał Dutkiewicz – Wrocław ►
2. Ryszard Grobelny – Poznań ►
3. Janusz Chodorowski – Mielec ►
4. Tadeusz Truskolaski – Białystok ►
5. Jacek Karnowski – Sopot ►
6. Małgorzata Mańka-Szulik – Zabrze ►
7. Wojciech Szczurek – Gdynia ►
8. Piotr Przytocki – Krosno ►
9. Michał Zaleski – Toruń ►
10. Tadeusz Ferenc – Rzeszów ►
11. Piotr Uszok – Katowice ►
12. Krzysztof Chojniak – Piotrków Trybunalski ►
13. Piotr Murdzek – Świdnica ►
14. Roman Smogorzewski – Legionowo ►
15. Marcin Zamoyski – Zamość ►
Środki unijne na mieszkanca:
http://biznes.onet.pl/ranking-prezydent ... al-galeria
W pierwszej 10: Krosno, Przemyśl, Mielec , Nowy Sącz.