strona internetowa u mnie nie działa , jutro sprawdzę na innym komputerze , we wszystkich działaniach które biorę pod dyskusję , brakuje jednego wspólnego mianownika , a dokładnie platformy multimedialnej , na której byłoby wszystko poukładane , bazy wyjściowej ,gdzie znajdowałyby się odnośnika do stron branżowych .
takich firm w Tarnowie nie brakuje , zresztą pan prezydent Ścigała wielokrotnie w wywiadach o nowych firmach w Tarnowie ,wspomina jedną z firm ,która w platformach się specjalizuje .
z mojego punktu widzenia w pierwszej kolejności jeśli chodzi o skuteczne ściągnięcie turystów to ścisła współpraca na jasnych zasadach z biurami podróży , które by Tarnów wpisywały w punkt wycieczek .
i agresywna kampania promocyjna Tarnowa , określona na różne targety .
służę pomocą , mam kilka ciekawych pomysłów w tej materii ale ktoś się musi do mnie zwrócić o współpracę .
fajną inicjatywą dla Tarnowian byłoby wspólne pisanie wiki Tarnowa , ale to też musiałoby być poparte ciekawą kampanią informacyjną , pewnie nie jedna osoba dowiedziałaby się czegoś ciekawego w mieście w którym mieszka .
Nasze pomysły na Tarnów
www.tarnow.travel - brakowało jednego "w" w linku.sbs pisze:strona internetowa u mnie nie działa
Było od razu powiedzieć, że chcesz interesownie pomóc IT.ktoś się musi do mnie zwrócić o współpracę
Pochodziłem sobie po stronie IT, jest na prawdę wszystko, co potrzeba do zwiedzenia Tarnowa. Ale zawsze znajdzie się jakiś malkontent. To takie "polskie".
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński