Wybacz Łaskawco ale ja tym się interesuję, czytam i analizuję.Józiu pisze:Wystarczy się interesować tym, co dzieje się w mieście i trochę poczytać, popytać.
Z prostego powodu. Widzę, że jesteś pracownikiem Magistratu broniącym za wszelką cenę swojego szefa.Józiu pisze:I dlaczego niby mam cokolwiek kończyć i odpowiadać na pytania kierowane w stronę UMT?
No proszę, przyboczni Pana Prezydenta zaczynają kampanię wyborczą. Nie za wcześnie?Józiu pisze:Jeżeli będzie startować w kolejnych wyborach, ma mój głos. Ot to.
Nie potrafisz odpowiedzieć na pytania o wpadki szefa ale kampanię zaczynasz?
Nie zapomnij, że comiesięczną pensję pobierasz z mich pieniędzy. Więc odrobina pokory nie zaszkodzi.
PS
Zapytaj swojego szefa dlaczego nie ma chodnika na WD 86 i kto zmoczył dupę w tej sprawie.
Dla Twojej wiadomości. Od poprzedniego czatu z prezydentem trwają intensywne poszukiwania dokumentów w tej sprawie. I kicha. W bajzlu magistrackim ponoć nic nie można znaleźć. (kto odpowiada za ten stan rzeczy??). Nie czasem Pan Prezydent Ścigała?
Józiu, oświadczam Ci więc, że jeżeli nie potraficie to Rada Osiedla Wam pomoże. W środę nadamy sprawie inny bieg.