Tarnowskie media
Witam
Odgrzeję temat. Szukam bezskutecznie spisu programów wraz z przyporządkowaniem kanałów naszej tarnowskiej kablówki.
Na stronie nie ma - albo mnie się coś na oczy rzuciło.
Niedawno gdzieś widziałem taką drukowaną kolorową ulotkę, ale gdzieś przepadła.
Proszę o pomoc linkiem lub skanem ww ulotki
Z góry dziękuję.
Odgrzeję temat. Szukam bezskutecznie spisu programów wraz z przyporządkowaniem kanałów naszej tarnowskiej kablówki.
Na stronie nie ma - albo mnie się coś na oczy rzuciło.
Niedawno gdzieś widziałem taką drukowaną kolorową ulotkę, ale gdzieś przepadła.
Proszę o pomoc linkiem lub skanem ww ulotki
Z góry dziękuję.
pozdrawiam
petr
petr
Powiedzcie mi, kto takie brednie wymyśla jak w ta informacja:
W każdej informacji dotyczącej transportu zbiorowego w Tarnowie, są przekłamania, niedomówienia i ogólny brak znajomości tematu. Inny przykład TeMI z początku tego roku (temat wraca jak bumerang co 2-3 miesiące) o tym, że wkrótce po Tarnowie będą jeździć autobusy z klimą itp. Mamy prawie grudzień, a MPK jeszcze nawet przetargu nie ogłosiło. Przecież na chłopski rozum wiadomo, że autobusu nie montuje się w 1-2 dni, że to trwa. A jak się przyjrzeć sytuacji u głównych producentów, to 8 sztuk dla Tarnowa to nie jest żaden kąsek przy zakupach innych miast polskich po 50-100 sztuk. A nie tylko polacy kupują.
ze strony http://www.rdn.pl/info_tarnow/index.php ... 2010115103Tarnowskie MPK już kilka lat temu zainwestowało w autobusy zasilane gazem ziemnym. Wkrótce kupi kolejne, bo sprawdzają się w użytkowaniu.
W każdej informacji dotyczącej transportu zbiorowego w Tarnowie, są przekłamania, niedomówienia i ogólny brak znajomości tematu. Inny przykład TeMI z początku tego roku (temat wraca jak bumerang co 2-3 miesiące) o tym, że wkrótce po Tarnowie będą jeździć autobusy z klimą itp. Mamy prawie grudzień, a MPK jeszcze nawet przetargu nie ogłosiło. Przecież na chłopski rozum wiadomo, że autobusu nie montuje się w 1-2 dni, że to trwa. A jak się przyjrzeć sytuacji u głównych producentów, to 8 sztuk dla Tarnowa to nie jest żaden kąsek przy zakupach innych miast polskich po 50-100 sztuk. A nie tylko polacy kupują.
-
- Rhetor
a możesz być konkretniejszy. co znaczy 'ostatnio w TEMI coś o zakupie europejskich autobusów' - to znaczy kiedy?
Pod koniec sierpnia prezes Wiatr tłumaczył, dlaczego nie będą kupować autobusów na gaz; jak ktoś dobrze słuchał, to napisał o autobusach na olej napędowy... jak ktoś nie słuchał albo nie dopytał, to powtarza info o autobusach na gaz...
Pod koniec sierpnia prezes Wiatr tłumaczył, dlaczego nie będą kupować autobusów na gaz; jak ktoś dobrze słuchał, to napisał o autobusach na olej napędowy... jak ktoś nie słuchał albo nie dopytał, to powtarza info o autobusach na gaz...
-
- Rhetor
faleQ pisze:W każdej informacji dotyczącej transportu zbiorowego w Tarnowie, są przekłamania, niedomówienia i ogólny brak znajomości tematu. Inny przykład TeMI z początku tego roku (temat wraca jak bumerang co 2-3 miesiące) o tym, że wkrótce po Tarnowie będą jeździć autobusy z klimą itp. Mamy prawie grudzień, a MPK jeszcze nawet przetargu nie ogłosiło.
Jeśli tak piszesz, to podaj konkretne przykłady. Data publikacji, fragment itd.. ew. link, jeśli to radiowe doniesienia, który Twoim zdaniem zawiera nieprawdziwe informacje. Inaczej to, co sam napisałeś, będzie przekłamaniem.
Jeden przykład z RDN i nie do końca jasny przykład z TEMI to za mało, by pisać, że każda informacja o transporcie zbiorowym zawiera jakieś nieprawdziwe treści.
zapraszam wszystkich do odwiedzania nowopowstałej stronki poświęconej bardziej dawnemu Tarnowowi . Skupia się na ciekawych historiach, anegdotach, a aby czytanie nie nudziło można obejrzeć ciekawe filmy. Proponuje również komentować, a jeśli uważacie , że warto coś dodać to zaznaczcie to chociażby tutaj na forum, bądź przez formularz kontaktowy na stronie
www.tajemnicetarnowa.pl
www.tajemnicetarnowa.pl
Wygląda na to, że Multimedia przystąpiła do ofensywy w tv-mediach lokalnych; pod koniec roku uzyskali kilkanaście koncesji na lokalne stacje TV w miastach w których działają i pod kanałem "aMazing" który do tej pory był testowym uruchomili w naszym przypadku kanał aMazing Tarnów, czyli coś jakby konkurencję dla TVM: http://www.krrit.gov.pl/bip/Nadawcy/Nad ... fault.aspx (koncesja nadana w połowie grudnia). Przypadkiem na to trafiłem bo raczej kanałów nie eksploruję i przynajmniej wiadomości znacznie różnią się od naszej lokalnej telewizji garażowej i nie wyglądają jak materiał kręcony amatorskim sprzętem sprzed 30 lat montowany na Amidze
-
- Rhetor
- Kontakt:
Właśnie oglądam wywiad z Prezesem Marciniakiem - przeprowadza go Pani Cieplucha - ta sama, która prowadziła debatę w TVM...
Jakość tak jakby lepsza od TVM ... potwierdzam, Deto, jak to jest? ty zostałeś przy "starej" firmie, ile tych transferów było?
Jakość tak jakby lepsza od TVM ... potwierdzam, Deto, jak to jest? ty zostałeś przy "starej" firmie, ile tych transferów było?
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?