O nas?! Ja sie nie poczuwam do odpowiedzialności za taki stan dróg. Chciałeś raczej napisać "o prezydencie miasta i TZDM"?rzuf pisze:Tak źle to już dawno nie było. Jak to o nas świadczy?!
Pomóżmy urzędnikom - lista dziur i innych defektów :)
Proponuje zrobić akcję na szeroką skalę i "zasrać" te mapkę TZDMu całkowicie zgłoszeniami. Niech widza, ze coś jest nie tak... ktoś chętny na poświecenie dłuższej chwili czasu?
Tak może z innej beczki. Wczoraj miałem bardzo wątpliwą przyjemność jechać z Radłowa w stronę Żabna i się okazuje że ta droga od ostatniej powodzi prawie rok temu jest zupełnie nietknięta, jak to jest możliwe? Mój przyzwyczajony już do absurdów w tym kraju umysł doznał kolejnego szoku. Tak fatalnej drogi nie widziałem już dawno, wymyty asfalt, dziury kilkumetrowe, kałuże pod którymi nie wiadomo co się kryje - następnym razem wolałbym już przez pola jechać.
Tak może z innej beczki. Wczoraj miałem bardzo wątpliwą przyjemność jechać z Radłowa w stronę Żabna i się okazuje że ta droga od ostatniej powodzi prawie rok temu jest zupełnie nietknięta, jak to jest możliwe? Mój przyzwyczajony już do absurdów w tym kraju umysł doznał kolejnego szoku. Tak fatalnej drogi nie widziałem już dawno, wymyty asfalt, dziury kilkumetrowe, kałuże pod którymi nie wiadomo co się kryje - następnym razem wolałbym już przez pola jechać.
-
- Rhetor
rzuf, właśnie między polami 200 m od tamtej drogi jest inna, w dużo lepszym stanie ale też szału nie ma
Trzeba skręcić na zakręcie koło kościoła w lewo i na rozwidleniu w prawo.
Trzeba skręcić na zakręcie koło kościoła w lewo i na rozwidleniu w prawo.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor
dafi33, nie widział, że rozcięty asfalt? Wsypywali tam tłuczeń ale z tego co widzę to dalej się zapada.
Wysłane z mojej budki telefonicznej