To ponad 60 km. Niezła kondycja i moc w nogach.Szafa76 pisze: Jak tylko będzie można wystartować asfaltem z Ostrowa i skończyć w Szczucinie cały czas po wałach,to zaliczę ten dystans na rolkach
Podziwiam!
To ponad 60 km. Niezła kondycja i moc w nogach.Szafa76 pisze: Jak tylko będzie można wystartować asfaltem z Ostrowa i skończyć w Szczucinie cały czas po wałach,to zaliczę ten dystans na rolkach
No z tymi 25km/h nieźle przesadziłeś...LordRuthwen pisze:Widziałem ostatnio gościa na "panczenach" jadącego wzdłuż Słonecznej, jechał sobie spokojnie, powoli, rozwijając jakieś 25 km/h "ścieżką rowerową". Więc jeśli to on, to nie zmęczy się zbytnio
Wprawny rolkarz na rolkach z kółkami od 84mm w górę bez problemu utrzyma na dobrej równej nawierzchni prędkość około 20km/h na dystansie nawet kilkudziesięciu kilometrów. Tu macie przykładowe wyniki profesjonalnych rolkarzy jeżdżących maratony na rolkach. https://enduhub.com/pl/wyniki/rolki/201 ... ach,18083/" onclick="window.open(this.href);return false; Mistrz świata robi maraton w czasie poniżej godziny Potrzebny byłby naprawdę zaprawiony w jeździe rowerzysta żeby dotrzymać im tempa na dwóch kółkach z pedałami A tak wygląda bardzo profesjonalna rolka do jazdy szybkiej https://www.zicoracing.com/pl/p/Simmons ... nikow/2030" onclick="window.open(this.href);return false; cena też niezłakato pisze:[No z tymi 25km/h nieźle przesadziłeś...]
Nie bardzo. Jakiś czas temu jechałem przez Wolę Rzędzińską, a obok na chodniku na rolkach popylał nastolatek.
Bez problemu zmierzyłem mu 21 km/h. Nie wiem, jak długo mógł tak jechać, ale nieźle cisnął.
No i chodnik to nie asfalt. Gorzej się jedzie.
Tak jak pisałem wcześniej w sobotę przejeżdżałem tamtędy dwa razy i pinezek nie było. Jechało nas 6 osób więc ktoś by pewnie w nie wpadł. Zachodzi pytanie kto to rozsypał. Jak dziecko no to jeszcze zrozumiem bo różne idiotyczne pomysły się miało za młodu. Jeżeli jednak starszyzna wioski robi takie jaja no to ręce opadają. No chyba, że obok jest znak AGROTURYSTYKA I WULKANIZACJA.marwaldor pisze:Co do pinezek:
Czasami wstyd mi za nasze społeczeństwo...
Naprawdę to jest zwykła obora.
Co do rolek:
Daj wam Boże zdrowie
Ja już takiego tempa nie mam nawet na rowerze.
Czterdziestka stuknęła, wiadomo już po chłopie
Końcówka nicka to jest mój rok urodzenia . Po 40-stce facet ma trochę z osła trochę z lwa staram się mieć jak najwięcej tego drugiego zwierzakamarwaldor pisze:Co do rolek:
Daj wam Boże zdrowie
Ja już takiego tempa nie mam nawet na rowerze.
Czterdziestka stuknęła, wiadomo już po chłopie