Z działań które zauważyłem mogę wymienić głupie działania na złość magistratowi przy każdej okazji, starania aby jak najwięcej stołków poszło do swoich oraz nieszczęsny pomysł utrudnienia życia ludziom poprzez zmianę nazwy trzech dużych ulic. Ale skoro twierdzisz, że działają to bez problemu wymienisz pewnie konkrety:Jozeftar pisze: .Radni PiS-u przynajmniej działają, a nie tak jak np.:
- ile miejsc pracy powstało w mieście dzięki tym działaniom
- ile ulic, parkingów, chodników wyremontowano dzięki tym działaniom
- jak polepszyła się sytuacja w służbie zdrowia i edukacji dzięki tym działaniom
- jakie nowe inwestycje napłynęły do Tarnowa dzięki tym działaniom
- jak polepszyła się oferta kulturalna miasta dzięki tym działaniom (to akurat chyba jedyna dziedzina w której Ciepielę mogę ostrożnie pochwalić)
- w jaki inny sposób swoimi działaniami przyczynili się do tego, że w Tarnowie mieszka się lepiej
- i wreszcie jaka jest wizja tych ludzi na rozwój Tarnowa - powtarzam - wizja a nie banały dla naiwnych w stylu "Zadbamy o rodzinę, edukację i miejsca pracy".
Rządzą już od dłuższego czasu więc mogli się wykazać. Zatem jeszcze raz: konkrety proszę.
A co mnie obchodzi Marian Wardzała z PO? Wybrali go ludzie tacy jak Ty, dla których nie liczy się to co człowiek sobą reprezentuje ale do jakiej partii należy. Zresztą jak nie ma nic mądrego do powiedzenia to i lepiej, że milczy - większość naszych bezradnych mogłaby brać przykład.Marian Wardzała z PO .Co ten człowiek tam robi ? Nic się nie udziela, siedzi tylko i słucha. Podczas głosowania zazwyczaj wstrzymuje się od głosu . Syn go wepchnął do rady, poparł, kasa leci za nic nierobienie . Taka prawda. PO upada to trzeba się ratować .
Proszę zatem pokazać mi ten program. Bo na jego stronie czegoś takiego nie ma.Jak już dojdzie do referendum to zapoznacie się z programem Pana Koprowskiego .
Zresztą, cholera! Proszę sprawdzić samemu co człowiek, który od 1,5 roku jest przewodniczącym Rady Miejskiej ma do przekazania mieszkańcom miasta:
http://koprowski.net.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
To, że spotkał się z piłkarzami. Faktycznie polityk wielkiego kalibru
A Koprowski miał 600 głosów mniej i przegrał. Z dość marnym kandydatem jakim był Ciepiela.Przecież w tych wyborach Ciepiela miał tylko 600 głosów więcej i dlatego wygrał.