Jakiego sklepu brakuje w Tarnowie?
-
- Rhetor
Sportowy z normalnymi cenami
Przy okazji jakiś większy komputerowy.
Przy okazji jakiś multipleks. Fajnie by było razem z 3D
Przy okazji jakaś siedziba firmy elektronicznej żeby nie trzeba było zamawiać przez neta tylko można było odebrać osobiście Ostatnio mnie nie zadowala dostępność produktów w sklepie na Klasztornej ;P Choć mają duży asortyment I jestem bardzo zadowolony, to brakuje kilku rzeczy Ale w sumie są to takie rzeczy, które w sklepach elektronicznych, takich normalnych, byłoby ciężko znaleźć
Z ciuchów to Zara i Bershka ;P Moja dziewczyna by się ucieszyła ;P Mi wystarcza to co jest;P
Z jedzenia to zdecydowanie KFC.
Media Markt będzie w Gemini. I powiem szczerze, że się ucieszę z tego powodu bo może jakaś konkurencja w cenach będzie Wiem, że w MM nie jest wcale tak tanio ;P Ale czasem na promocji można coś fajnego znaleźć:)
Przy okazji jakiś większy komputerowy.
Przy okazji jakiś multipleks. Fajnie by było razem z 3D
Przy okazji jakaś siedziba firmy elektronicznej żeby nie trzeba było zamawiać przez neta tylko można było odebrać osobiście Ostatnio mnie nie zadowala dostępność produktów w sklepie na Klasztornej ;P Choć mają duży asortyment I jestem bardzo zadowolony, to brakuje kilku rzeczy Ale w sumie są to takie rzeczy, które w sklepach elektronicznych, takich normalnych, byłoby ciężko znaleźć
Z ciuchów to Zara i Bershka ;P Moja dziewczyna by się ucieszyła ;P Mi wystarcza to co jest;P
Z jedzenia to zdecydowanie KFC.
Media Markt będzie w Gemini. I powiem szczerze, że się ucieszę z tego powodu bo może jakaś konkurencja w cenach będzie Wiem, że w MM nie jest wcale tak tanio ;P Ale czasem na promocji można coś fajnego znaleźć:)
Słyszałem ostatnio, że Decathlon ma powstać jeszcze w tym roku w Tarnowie. Jednak biorąc pod uwagę szybkość pewnych inwestycji, to może początek przyszłego roku... ale to już moje rozważaniagushman pisze:Decathlon byłby marzeniem, ale raczej nieprędko się ziści. Podobno żądają kosmicznych pieniędzy do zainwestowania na start.
Źródło informacji oceniałbym jako pewne
[center]"We're the lucky ones. Don't forget that"
[/center]
[/center]
Może będę mało oryginalny, ale mnie się marzy "Salon Motocyklowy".
Oczywiście popularne ścigacze, to raczej zakaz wstępu do tego salonu. No może gdzieś w kąciku, aby inne motory nie zostały posądzone o rasizm.
Oczywiście na frontowym miejscu, jako żywa reklama piękny Harley Davidson.
Oczywiście popularne ścigacze, to raczej zakaz wstępu do tego salonu. No może gdzieś w kąciku, aby inne motory nie zostały posądzone o rasizm.
Oczywiście na frontowym miejscu, jako żywa reklama piękny Harley Davidson.
Bądź tak mało konkretny, jak to tylko możliwe, dzięki temu nikogo nie urazisz.
A mógłbyś powiedzieć jakiej mniej więcej wielkości?Eredhel pisze:Słyszałem ostatnio, że Decathlon ma powstać jeszcze w tym roku w Tarnowie. Jednak biorąc pod uwagę szybkość pewnych inwestycji, to może początek przyszłego roku... ale to już moje rozważaniagushman pisze:Decathlon byłby marzeniem, ale raczej nieprędko się ziści. Podobno żądają kosmicznych pieniędzy do zainwestowania na start.
Chyba najlepiej w Tarnowie zaopatrzone (co nie znaczy, że dobrze) stoisko z rybami jest w Carrefour (dawna Hipernova) - już się łudziłem, że w Bomi coś będzie, albo, że Alma w ramach konkurencji przygotuje jakąś ofertę - ale niestety, musimy jeszcze na duży wybór świeżych ryb poczekać.
Chociaż ostatnio dorada z Carrefoura pieczona w cytrynowym sosie i rozmarynie smakowała całkiem, całkiem
Chociaż ostatnio dorada z Carrefoura pieczona w cytrynowym sosie i rozmarynie smakowała całkiem, całkiem
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Sklep z rybami jest na rogu targowej i bernardyńskiej w okolicach burku, ale wybór i jakość towaru pozostawiają wiele do życzenia. W sumie najlepiej zaopatrzone jest stoisko w carrefourze ale ze świeżością też tam jest róznie.Jela pisze:Brak sklepu z rybami. Brak sklepu z baraniną. Jeśli gdzieś są będę wdzięczny za informacje.
-
- Rhetor
- Kontakt:
Bardzo dobre ryby (a przynajmniej dorsze) mają w Morsie na Wałowej.defekator pisze:Sklep z rybami jest na rogu targowej i bernardyńskiej w okolicach burku, ale wybór i jakość towaru pozostawiają wiele do życzenia. W sumie najlepiej zaopatrzone jest stoisko w carrefourze ale ze świeżością też tam jest róznie.Jela pisze:Brak sklepu z rybami. Brak sklepu z baraniną. Jeśli gdzieś są będę wdzięczny za informacje.
Jeżeli chodzi o sklepy jakie ja bym sobie życzył:
1. ZARA
2. Multikino /CinemaCity
3. Castorama (bedzie w GJP)
4. KFC (będzie w GJP)
5. Ikea nie będzie
6. Media Markt
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
Mało prawdopodobne !!!!Eredhel pisze:słyszałem ostatnio, że Decathlon ma powstać jeszcze w tym roku w Tarnowie. Jednak biorąc pod uwagę szybkość pewnych inwestycji, to może początek przyszłego roku... ale to już moje rozważania
Pierwszy Decathlon w północnej Polsce otwierają maj/czerwiec 2010 w Galerii Przymorze.
Tarnów jest jednak kilka razy mniejszy niż 3city
może za kilka lat...