Ojej, Tomasz, znasz i moje zdanie w tym temacie i w temacie ścieżek rowerowych mam przecież takie samo ...hurricane pisze:buahahahahaha do kwadratu!Goscinny pisze:buhahahahaha!Jakub Kwaśny pisze:- Portal Konsultacji Społecznych
Kuba trochę obiektywizmu, bo poza Panem Mikutą, który powinien dostać premię za cierpliwe i sumienne odpowiedzi ten portal po prostu nie istnieje...
Chodziło mi raczej o "sztuki" - w miastach z pierwszej "dziesiątki" ... zapewne i takie rzeczy istnieją, ale fakt, że u nas istnieje - działa jak działa - a jednak mamy 0! To chciałem zwrócić raczej uwagę na niską wiarygodność i miarodajność tego zestawienia.
I tak jak ktoś wcześniej napisał ... jest kłamstwo, większe kłamstwo, statystyka ... a Weredyk nie byłby sobą gdyby czegoś takiego nie wykorzystał.
Billu: Forum wymiany wolnych myśli ma to do siebie, że każdy ma prawo wyrazić swoją opinię w każdym temacie. Można pomijać te w których kolega Weredyk wprowadza element walki politycznej, no cóż mamy rok wyborczy więc chyba trzeba to znosić...
Weredyk: bądź trochę bardziej uprzejmy dla nowych forumowiczów, bo chcąc nie chcąc faktycznie odstraszasz niemniej jednak nadajesz i ty temu forum jakiś koloryt