Tarnowskie media
-
- Rhetor
Jak to na co liczyli? Jakby był jakikolwiek ruch to na kasę z reklam, przy niskim wkładzie początkowym więcej ci nie trzeba.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
A czy na programy informatycznie nie dawano ostatnimi czasami kupy szmalcu, wystarczyło tylko zgłosić się gdzie trzeba z zarysem tego, co chce się robić i od razu banieczka przyznana. Może trochę uprościłem, ale według mnie taki to miało przebieg, a na końcu okazało się, że kończy się kasa i trzeba było zwinąć manatki.
A jeszcze inna kwestia, tym razem dotyczy Eski, a właściwie jednego z pracujących tam "ministrantów". Akurat dzisiaj rano po 7 słuchałem podsumowania tygodnia czy jak to się tam zwie i akurat o 7:10 miał swoje "czytanie" - kilka różnych informacji, które przez ignorowanie interpunkcji zlewały się w jeden ciąg i w sumie to nie wiadomo było czy ktoś kogoś potrącił czy ukradł samochód. Czyta te wiadomości jak ministranci w moich rodzinnych Biadolinach na sumie - masakra
A jeszcze inna kwestia, tym razem dotyczy Eski, a właściwie jednego z pracujących tam "ministrantów". Akurat dzisiaj rano po 7 słuchałem podsumowania tygodnia czy jak to się tam zwie i akurat o 7:10 miał swoje "czytanie" - kilka różnych informacji, które przez ignorowanie interpunkcji zlewały się w jeden ciąg i w sumie to nie wiadomo było czy ktoś kogoś potrącił czy ukradł samochód. Czyta te wiadomości jak ministranci w moich rodzinnych Biadolinach na sumie - masakra
Baxon mi się podobało kiedyś jak akurat słuchałem wiadomości dla kierowców na Esce No i tak słucham idąc sobie Mickiewicza, a tam tekst:"Uważajcie, Mickiewicza zakorkowana i samochody poruszają się z ślimaczym tempie". Jakież było moje zdziwienie kiedy rozejrzałem się dookoła, a tam nie było prawie żadnego samochodu
Widać o innej tarnowskiej ulicy Mickiewicza mówili
Widać o innej tarnowskiej ulicy Mickiewicza mówili
-
- Archont
tarnowiack, a słyszałeś kiedyś eskowe trafiki?
Sądzę, że one są nagrywane przynajmniej dzień wcześniej, a mówią w nich takie bzdury i banały jednocześnie, że można to puszczać każdego dnia o tej samej porze i nie będą przez to ani mniej ani bardziej aktualne. Czyta je oczywiście najczęściej mój ulubiony ministrant
A najlepsze jest to, że o 7:20 jest trafik, w którym gość mówi, że jest 7:15. Superprofesjonaliści jednym słowem.
Sądzę, że one są nagrywane przynajmniej dzień wcześniej, a mówią w nich takie bzdury i banały jednocześnie, że można to puszczać każdego dnia o tej samej porze i nie będą przez to ani mniej ani bardziej aktualne. Czyta je oczywiście najczęściej mój ulubiony ministrant
A najlepsze jest to, że o 7:20 jest trafik, w którym gość mówi, że jest 7:15. Superprofesjonaliści jednym słowem.
-
- Archont
-
- Rhetor
-
- Rhetor
Nie wiem czy ktoś zauważył, ale RDN uruchomił coś takiego: http://rdntv.pl/
Pomijając kiepskie wykonanie, to pomysł wydaje się niezły. Może im uda się dorobić jakiegoś fajnego zbioru filmików związanych z Tarnowem.
Pomijając kiepskie wykonanie, to pomysł wydaje się niezły. Może im uda się dorobić jakiegoś fajnego zbioru filmików związanych z Tarnowem.