"Kultura" zachowania - tarnowskie przykłady
-
Autor tematu - Obywatel
- Kontakt:
Bezkarność
Bezkarność jest zaraźliwa, i szkodliwa dla ludzkich zasobów i środowiska naturalnego.
Kolejny wczorajszy rodzynek wiosennych porządków pod Laskiem Lipie.
Tak czyścił swoją brykę, że zapomniał o Bożym świecie.
Kolejny wczorajszy rodzynek wiosennych porządków pod Laskiem Lipie.
Tak czyścił swoją brykę, że zapomniał o Bożym świecie.
Euro1950
misha, uważasz że jeśli teren jest miejski,państwowy cz jakiś tam to każdy może czyścić tu swój samochód. Znaczy państwowe to nie moje, nie Twoje to nikt się nie przejmie, może jeszcze puszki po browarze i odświeżaczu wyrzucę do rowu.
Może zaprosisz mnie na swoje podwórko i tam wytrzepie dywaniki, błoto z kół roweru i zdmuchnę kurz z butów. Bez urazy, ale szanować zwłaszcza wspólne dobro należy.
Może zaprosisz mnie na swoje podwórko i tam wytrzepie dywaniki, błoto z kół roweru i zdmuchnę kurz z butów. Bez urazy, ale szanować zwłaszcza wspólne dobro należy.
Keleos, pierwszy z brzegu adres - myjnia PKS na ul. Braci Saków - wjeżdżasz, płacisz za pożyczenie odkurzacza, sam możesz odkurzyć, potem umyć samochód w myjni automatycznej.
drugi - na Tuchowskiej stacja Orlenu - odkurzacz za (chyba) 2 pln, myjnia bezdotykowa samoobsługowa. Adresów jeszcze jest kilka.
Sam mam garaż, podjazd, myjkę ciśnieniową, a myję w myjni automatycznej
drugi - na Tuchowskiej stacja Orlenu - odkurzacz za (chyba) 2 pln, myjnia bezdotykowa samoobsługowa. Adresów jeszcze jest kilka.
Sam mam garaż, podjazd, myjkę ciśnieniową, a myję w myjni automatycznej
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński