Dwukropek i zamknięcie nawiasu zwykłego? O co chodzi?
Może pisz po naszemu, tak, żeby wszyscy zrozumieli?
Trixie, że ty doceniasz starania Prezydenta Tadeusza Ferenca z SLD ;-) cieszy mnie to bardzo!trix pisze:Wracając do tematu: nie ma czego porównywać. Byłem dzisiaj w Rzeszowie (ostatnio dość często jak na mnie tam zabawiam). Nowe budynki , drogi itp, to o czym pisał Lord. Jedyne co mnie denerwuje to te rozdzielacze pasów na drodze ( E4), jak to jest bezpieczne to ja dziękuje.... .
Mniej jazdy autobusami, a więcej woli zgłebienia tematu. Prezydenta Bydgoszczy ciężko posądzić o próbę utrudniania życia Lordowi Ruthwenowi...Keleos pisze:W autobusie dziś widziałem plakat: Pracownia Psychologii Pracy.
Ale pisaliśmy o branżowej sprawie! Właczasz się do dyskusji w temacie "Tarnów Rzeszów porównanie" i tworzysz już któryś niemerytoryczny post. Może najpierw obadaj temat zanim się wpiszesz,co?Keleos pisze:To teraz dla kontrastu wylicz te miliony osób, które nie używają tajemniczych skrótów w rozmowach z ludźmi spoza ich branży.
Zrzędą jestes chyba nie bez powodu.LordRuthwen pisze:PPP tajemną wiedzą jest, wymieniłem, ale co z tego, że ja wiem, skoro inne osoby czytające temat nie wiedzą?
Dodatkowo piszesz, że PPP leży w branży porównania Tarnowa i Rzeszowa, nie, nie leży. Porównanie to porównanie, ma być zrozumiałe dla laika.
Partnerstwo Publiczno Prawne czy Partnerstwo Publiczno Prywatne?Mr Greenback pisze:Partnerstwo Publiczno Prawne. Skoro wiesz to nie rżnij głupa.
Nigdy nie twierdziłem że w SLD nie ma jakiegoś odszczepu ludzi normalnych, jednak przyćmiewa go idiotyczna większość. Tak że zgaś podjar.Trixie, że ty doceniasz starania Prezydenta Tadeusza Ferenca z SLD ;-) cieszy mnie to bardzo!