Deto pisze:Czy trzeba mieć coś z czegoś zęby się czyms pochwalić i zapromować ? Dziwne myślenie...
Z ZĘBAMI to nie wiem.. ROTFL
Ale nawet jakbysmy byli pierwsi w światowym rankingu NAJSUPERMEGAODJAZDOWOFAJNYCH MIAST - coś się zmienia..?
Dalej bedziemy mieć tylko najlepszy w Polsce stosunek długości korków do ilości wyremontowanych fontann w mieście
Ostatnio zmieniony 19-12-2010, 20:16 przez tarnowiack, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja mam sentyment do tej aplikacji, o której pisze Deto. Zmobilizowała mnie, by poszukać opcji "ignoruj" dla niechcianych treści na FB i udało się! Dzięki temu nie widzę już wpisów związanych z tym świeceniem. Nie widzę też wpisów związanych z serwisem Badoo, który namawia ludzi do odpowiadania na kretyńskie pytania o swoich znajomych.
gushman pisze:Ja mam sentyment do tej aplikacji, o której pisze Deto. Zmobilizowała mnie, by poszukać opcji "ignoruj" dla niechcianych treści na FB i udało się! Dzięki temu nie widzę już wpisów związanych z tym świeceniem. Nie widzę też wpisów związanych z serwisem Badoo, który namawia ludzi do odpowiadania na kretyńskie pytania o swoich znajomych.
Dokładnie zrobiłem to samo.
A co do pytań o FB - nie wiem dlaczego mam dziwne wrazenie ze osoby które nie maja FB, NK, po prostu chca pokazac ze sa lepsze bo nie ida z tłumem. Jestesmy inni - lepsi bo nie mamy czegoś i przez to jestesmy indywidualistami. A reszta to oszołomstwo (swietne myslenie Boruta)
Komórki macie ? przezciez to oszołomstwo, po co wam one przeciez to popularne. I tyle zła
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
Beaver pisze:A co do pytań o FB - nie wiem dlaczego mam dziwne wrazenie ze osoby które nie maja FB, NK, po prostu chca pokazac ze sa lepsze bo nie ida z tłumem. Jestesmy inni - lepsi bo nie mamy czegoś i przez to jestesmy indywidualistami. A reszta to oszołomstwo (swietne myslenie Boruta)
Komórki macie ? przezciez to oszołomstwo, po co wam one przeciez to popularne. I tyle zła
A bierzesz pod uwage opcję, że komuś to jest po prostu niepotrzebne? Telewizje też rzadko oglądam. Tylko mi nie mów, że dlatego, że chcę iść pod prąd.
Beaver pisze:A co do pytań o FB - nie wiem dlaczego mam dziwne wrazenie ze osoby które nie maja FB, NK, po prostu chca pokazac ze sa lepsze bo nie ida z tłumem. Jestesmy inni - lepsi bo nie mamy czegoś i przez to jestesmy indywidualistami. A reszta to oszołomstwo (swietne myslenie Boruta)
A bierzesz pod uwage opcję, że komuś to jest po prostu niepotrzebne? Telewizje też rzadko oglądam. Tylko mi nie mów, że dlatego, że chcę iść pod prąd.
Róznica: Tobie nie jest potrzebne - jestes cicho, nie chwalis sie tym ze nie posiadasz. A Pisanie na okolo - nie mam FB - jestem COOL - to co innego.
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau