680 lat Tarnowa

Wiadomości "z miasta".
ODPOWIEDZ

Dorota1975
Rhetor

Post autor: Dorota1975 »

Beaver pisze:Moze mi ktoś sprawdzić czy sa hasła:
Tony Rickardsson - JEST
Ryszard CHRUPEK - nie ma
Zygmunt Pytko - JEST
z góry dzieki :)

Weredyk

Post autor: Weredyk »

Prowizorka a nie encyklopedia. I to wszystko za publiczne pieniadze. Laurka za kilkaset tysiecy złotych. Przykre jest to, ze niektore osoby nie potrafia sie wzniesc poza przecietnosc i pokazac skromnosc poprzez brak afiszowania i bycia w encyklopedii. Za niedługo w biogramie jakiejs osoby znajdziemy, ze najwiekszym sukcesem jest znalezienie się w encyklopedii.

Jakub Kwaśny
Rhetor
Kontakt:

Post autor: Jakub Kwaśny »

Weredyk pisze:Przykre jest to, ze niektore osoby nie potrafia sie wzniesc poza przecietnosc i pokazac skromnosc poprzez brak afiszowania i bycia w encyklopedii.
Mam rozumieć, że atutem może być "nieobecność" wśród haseł Encyklopedii ;) ? ufff
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?

Weredyk

Kazdy z zyjacych (szczególnie tych pelniacych funkcje publiczne) powinien sobie zrobic rachunek sumienia i wewnetrznie zastanowic czy powinien sie znalezc.

Gdyby encyklopedia byla dopracowana na tip top, nie powodowala by kontrowersji co do doboru osob i hasel, nie bylo by problemu. W sytuacji, ktora zaistniala trzeba bylo sie zastanowic kilkukrotnie czy jest sens sie wystawiac na strzaly opinii publicznej (vide chociażby Pani Prezydent Skrzyniarz).

Suma sumarum czuje ze wiecej to niekorzystnych skutkow przyniesie niz pozytywow. Zrobil sie kwas, zamiast swieta.

Jakub Kwaśny
Rhetor
Kontakt:

Post autor: Jakub Kwaśny »

Gdyby encyklopedia byla dopracowana na tip top, nie powodowala by kontrowersji co do doboru osob i hasel, nie bylo by problemu. W sytuacji, ktora zaistniala trzeba bylo sie zastanowic kilkukrotnie czy jest sens sie wystawiac na strzaly opinii publicznej (vide chociażby Pani Prezydent Skrzyniarz).
Nie byłbyś sobą gdybyś nie pominął przy tej okazji np. radnej Anny Czech wraz z jej Fundacją ;-) ??
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?

Weredyk

Akuratnie od tej kwestii Ty tu jestes:)

tarnoviana
Metoikos
Kontakt:

Napiszmy w³asną Encyklopedię Tarnowa!

Post autor: tarnoviana »

Encyklopedia byłaby tworzona bezpośrednio w Internecie na zasadach podobnych do Wikipedii, przy czym nie będzie ograniczeń w liczbie haseł, ani ich obszerności w granicach zdrowego rozsądku. To internauci zadecydują co w niej będzie.
Zapraszamy na naszą stronę: Tarnoviana.org .

Awatar użytkownika

Autor tematu
Goscinny
Rhetor

Post autor: Goscinny »

Pierwsze hasło: "brak dostępu" :)

Połączenie zostało zresetowane

Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas wczytywania strony.

tarnoviana
Metoikos
Kontakt:

brak dostępu

Może były jakieś chwilowe problemy. Ja oglądam stronę z sieci i ją widzę. Czy problem dalej występuje?

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

Post autor: ad2222 »

Goscinny pisze:Pierwsze hasło: "brak dostępu"
U mnie działa.
Pomysł świetny, będzie o wiele bardziej przejrzysta treść (wizualnie) niż na tym forum.

To do redagowania, odmaszerować! :)
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

Awatar użytkownika

rzuf
Thesmothetai
Kontakt:

Post autor: rzuf »

Dorotko mógłbym Cie prosić o sprawdzenie haseł dotyczących Tarnowskiego Towarzystwa Fotograficznego? Co jest i ile? ;) Potrzebuje do Wikipedii tekstu encyklopedycznego :-/

Deto
Thesmothetai
Kontakt:

Post autor: Deto »

Ja chce się zająć działem sportowym :) Obiecuję, że nie pominę Edyty Ropek, za to zapomnę o Romanie K. ;)

Awatar użytkownika

Autor tematu
Goscinny
Rhetor

A u mnie nie działa :) Wiem dlaczego, ale nie powiem. Ważne, że link jest dla części osób niedziałający.

tarnoviana
Metoikos
Kontakt:

A u mnie dzia³a

Goscinny pisze:A u mnie nie działa :) Wiem dlaczego, ale nie powiem. Ważne, że link jest dla części osób niedziałający.
Jeśli możesz to napisz gdzie widzisz przyczynę tej blokady...
Tarnoviana.org
Wolna Encyklopedia Tarnowa

Awatar użytkownika

Autor tematu
Goscinny
Rhetor

W porcie widzę - nie wiem dlaczego, ale postawione to jest na porcie 84, a nie standardowo na 80. A nie wszędzie wszystkie porty są puszczane w świat :(

ODPOWIEDZ