tarnowskie MPK
A przypadkiem nie jest tak, że podczas tych 5 minet kierowca ma obowiązek przespacerować się po pojeździe, sprawdzić kasowniki, czy nic nie zostało etc. etc.? Kiedyś, o ile mnie pamięć nie myli, tak było w Krakowie.
Ale Kraków to dziwne miasto jest. Dlatego się wyniosłem.
^
Ale Kraków to dziwne miasto jest. Dlatego się wyniosłem.
^
Kluczem do sukcesu w zawodach fonicznych jest klucz sztorcowy.
Bo łączność musi być pewna!
Bo łączność musi być pewna!
No wg nowej ustawy to do 67 roku życia hehehhe Ale ogólnie to śmiesznie jest z tymi ludźmi np w lecie jak jeden chce klimę a drugi nie bo mu zimno i go gardło boli i odwrotnie w zimie. I kto ma przejebane ??? KIEROWCA więc po paru dniach - miesiącach ma to w dupie że pasażer moknie albo marznie ewentualnie leje się mu po jajach z gorąca.marecki 0701 pisze:Długo tak można
https://www.youtube.com/watch?v=3WMcBC4 ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Prytan
Po 1 nie ma problemu aby podjechać pod wiatę, otworzyć TYLNE drzwi (gdzie daleko do przodu i miejsca kierowcy) a wtedy może nawet na te 10 minut wyjść sobie pobiegać na około zajezdni. Autobusu mu nikt nie ukradnie. Chociaż z tego co i tak widzę to siedzą na miejscu i czekają na dzwonek.
dla mnie jedna rzecz jest wazna - zamiast jakiś tablic elektronicznych wolał bym ogrzewane wiaty
taka praca, tak samo z ludźmi (klientami) mają w sklepach, stacjach, kioskach, pociągach itd. Niestety tak to z ludźmi jest że trzeba mieć twardą dupę i nie przejmować się nimi.Gdy kierowca z powodu korków przyjeżdża na końcowy 10 min po odjeździe to nie ma czasu nawet pierdnąć, a od pasażerów obsłuchuje, a no i bilet sprzedać trzeba, a czas leci....
dla mnie jedna rzecz jest wazna - zamiast jakiś tablic elektronicznych wolał bym ogrzewane wiaty
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
-
- Prytan
Tablice do starych autobusów nie są wg mnie najlepszym pomysłem. Nie mówiąc już o tych tablicach przystankowych.
W tak małym mieście jest to pomyłka Może lepiej jeszcze jeden autobus kupić za te pieniądze . Ogrzewanie wiaty? A kto za to płacił będzie? Przebudować wiaty, żeby tak nie wiało. Powiększyć np. na Lwowskiej bo dużo ludzi tam zawsze jest
W tak małym mieście jest to pomyłka Może lepiej jeszcze jeden autobus kupić za te pieniądze . Ogrzewanie wiaty? A kto za to płacił będzie? Przebudować wiaty, żeby tak nie wiało. Powiększyć np. na Lwowskiej bo dużo ludzi tam zawsze jest
Będziem życ
Mielec czy Dębica nie kupiły tego z własnej kasy, tylko dostali dofinansowanie na poprawę jakości komunikacji czyli zakup nowych wozów, biletomaty na największych przystankach (Mielec) i właśnie te tablice przystankowe
http://www.kpt.jun.pl/ - tarnowskie forum o komunikacji zbiorowej
-
- Prytan
I znów problemy z klima w turkach. 603 już nie posiada bo się rozszczelniła pewna rurka w rurce i mają poważny dylemat bo jest na gwarancji ale prawdopodobnie by ta część przyszła koło LIPCA heheheh
https://www.youtube.com/watch?v=3WMcBC4 ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;