Amfiteatr przy ulicy Kopenika na sprzedaż
Ad, ale powiedz, dla kogo miałby być ten parking. Wierzysz, że ktoś mający sprawę dajmy na pl. Kazimierza czy na początku Wałowej będzie parkował przy Kopernika i drałował z buta? Nie. Będzie krążył i krążył aż znajdzie miejsce nie dalej niż 50 metrów od miejsca docelowego. Takie wygodne społeczeństwo mamy. Jak to ma być parking dla PEKAO S.A., osób jadących do Filipinów na mszę i pracowników I LO to ja dziękuję.
29500ml B Rh+... A Ty?
Dla radnych i ''elit'' ..... zrobi się wejście od tyłu do Sali Lustrzanej i będzie można szybciej się ewakuować po podjętych decyzjach a w przyszłości szykuje się ich sporo i to tych nie popularnych .angelo pisze:Ad, ale powiedz, dla kogo miałby być ten parking.
''Bliższy Bogu jest niewierzący stosujący w życiu siedem przykazań, niż katolik, który wypełnia tylko trzy pierwsze''
Po co remont? Asfaltem wszystko wylać i nie będzie wstydu. Podbudowa jest idealna... póki co.Goscinny pisze:ad2222, na wiosnę, jak będzie remont - na pewno zamkną
ad2222, Krakowska była zamknięta parę miesięcy dla ruchu i przedsiębiorcy żądali obniżenia podatków i łapali się za głowę, że biznes nie idzie. Myślisz, że znajdzie się odważny, który zrobi im to drugi raz i to na stałe? Inna sprawa, zamknięcie pl. Kazimierza. Niby w jakim celu? Po co taki pusty plac w środku miasta? Ogródki tam na pewno nie powstaną, bo na około nie ma kawiarni. To co, kwiaciarki mają wrócić jak na Rynku 20 lat temu?
29500ml B Rh+... A Ty?
Zainteresowanym przypominam:
W sklepie elektrycznym na ul. Wałowej na przeciw pomnika Łokietka znajdują się listy do złożenia podpisów w sprawie amfiteatru. Można podejść i podpisać
- Załączniki
-
- Pismo do Prezydenta.pdf
- (885.86 KiB) Pobrany 161 razy
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
-
- Metoikos
Po co zbierać podpisy, to i tak nic nie da, ta władza nie liczy się z głosami mieszkańców Tarnowa. Ten teren już dawno jest komuś obiecany, ten i prawdopodobnie boiska sp3. Jestem rodzicem dziecka, które chodzi do trójki do 1 klasy i tam rodzice mówią, że po to został wycięty poprzedni dyrektor bo na pewno nie pozwolił by na majstrowanie przy tym terenie. Podobno był to facet z głową na karku, bardzo dobry gospodarz i ekstra w stosunkach międzyludzkich. Koleżanka z UMT mówiła mi , że wprost w urzędzie mówiono, że należy się go pozbyć, bo będą problemy ze sprzedażą terenów między innymi amfiteatru i chyba boisk sp3. Teraz mają tam dyrektorkę lalunię, najważniejszym jej problemem to, aby ładnie wyglądała. Miałem z nią styczność jeden raz i odniosłem wrażenie że chyba rzeczywiście wybrali ją po znajomości. Zero wiedzy i zdrowego podejścia do zwykłych codziennych spraw szkolnych. Tak nawiasem mówiąc to teren tej szkoły leży naprawdę w dobrym miejscu w mieście. Tylko kto się przejmuje dziećmi, bo na pewno nie ta władza, zresztą oni mają gdzieś mieszkańców miasta.
amfiteatr przy ulicy Kopernika na sprzedaż
Zgadzam się niemal w 100% z tym, co pisze adam kowalski. Rzeczywiście poprzedni dyrektor SP3 to jest niezwykle kompetentna osoba, był świetnym gospodarzem i bardzo dbał o SP3. Obecna pani dyrektor ma nikłą wiedzę na temat zarządzania szkołą w mieście, nie ma żadnego autorytetu wśród nauczycieli, rodziców, a nawet uczniów klas starszych pamiętających wydarzenia z okresu próby likwidacji SP3 i ubiegłorocznego konkursu na dyrektora, jej współpraca z rodzicami jest zerowa, a jakim jest gospodarzem można zobaczyć m.in. patrząc na skarpę przy boiskach SP3, kiedy to pani mocno umocowana w UM pomimo swej niekompetencji zezwoliła na wjazd ciężkich pojazdów na teren SP3 w związku z porządkowaniem terenu amfiteatru, a efektem jest zupełnie zniszczona skarpa. Zaznaczam, że możliwy był wjazd na teren amfiteatru od ul. Kopernika, ale pani ta nie sprzeciwi się w niczym UMT. W szkole obserwujemy już zupełnie inną, zmienioną na gorsze atmosferę, strach nauczycieli, a przede wszystkim obawę przed zabraniem boisk SP3 i potencjalną likwidacją szkoły. Niestety, na działania tej dyrekcji nie ma liczyć, tym razem nikt nie stanie w obronie boisk i pewnie SP3. Tym samym my rodzice jesteśmy zdani sami na siebie i sami musimy podjąć działania w celu ochrony przynajmniej boisk szkolnych.
Przy tej okazji składam "podziękowania" UMT za wprowadzenie do SP3 tak niefachowej dyrektorki i za obecną sytuację w SP3. Mam nadzieję, że będziecie rzetelnie rozliczeni z waszych działań wokół SP3, począwszy od fałszywej ekspertyzy, po ustawiony konkurs i to. co pewnie zrobicie niebawem. [/quote]
Przy tej okazji składam "podziękowania" UMT za wprowadzenie do SP3 tak niefachowej dyrektorki i za obecną sytuację w SP3. Mam nadzieję, że będziecie rzetelnie rozliczeni z waszych działań wokół SP3, począwszy od fałszywej ekspertyzy, po ustawiony konkurs i to. co pewnie zrobicie niebawem. [/quote]
Amfiteatr przy ulicy Kopenika na sprzedaż
To, co pisze Winter to prawda. Szkoła jest zamykana od 8.30 do 14, rzekomo pod względem bezpieczeństwa, "dziwnym trafem" nakaz wszedł po tym, jak Przewodniczący Rady Rodziców bywał w szkole z racji pełnionej, zresztą bardzo rzetelnie i przy pełnym poparciu rodziców, funkcji w godzinach porannych... Oczywiście o zwiększeniu bezpieczeństwa nie ma mowy, natomiast ideą było ograniczenie kontaktów... Po 4 miesiącach funkcjonowania tej pani na stanowisku dyrektora już wiemy, że na działania ws. amfiteatru, boiska, dobra szkoły nie ma co liczyć....