kliknij i pomóż przedszkolu wygrać nowy plac zabaw
-
Autor tematu - Archont
kliknij i pomóż przedszkolu wygrać nowy plac zabaw
z góry przepraszam ze zawracam tyłek...
ale jak możecie i macie chwile - kliknijcie ten link i pomózcie mojej Kiki wygarać plac zabaw dla naszego przedszkola - przedszkole integracyjne z Topolowej w Moscicach
http://akademia-aquafresh.pl/component/ ... nr-35.html
klikasz raz dziennie i potwierdzasz glos klikajac link podany w
odebranej wiadomosci email. i tyle
dzieki z góry jesli znajdzecie chwile...
ale jak możecie i macie chwile - kliknijcie ten link i pomózcie mojej Kiki wygarać plac zabaw dla naszego przedszkola - przedszkole integracyjne z Topolowej w Moscicach
http://akademia-aquafresh.pl/component/ ... nr-35.html
klikasz raz dziennie i potwierdzasz glos klikajac link podany w
odebranej wiadomosci email. i tyle
dzieki z góry jesli znajdzecie chwile...
-
Autor tematu - Archont
tarnowiack, takie pytanko, czy w tym głosowaniu odnotowuje IP komputera, czy adres mejlowy?
Pytam dlatego, bo w domu są trzy osoby mające swoje adresy i też mogłyby zagłosować, ale gdy odnotowuje IP, to nie chcę wyjść na jakiegoś kombinatora.
Pytam dlatego, bo w domu są trzy osoby mające swoje adresy i też mogłyby zagłosować, ale gdy odnotowuje IP, to nie chcę wyjść na jakiegoś kombinatora.
Bądź tak mało konkretny, jak to tylko możliwe, dzięki temu nikogo nie urazisz.
-
Autor tematu - Archont
tak jest.rzuf pisze:Odnotowuje adres IP. Niestety z jednego kompa jeden adres e-mail może głosować.
>>1. Podczas głosowania jedna osoba może oddać maksymalnie 1 głos w ciągu 24 godzin tj. od godziny 00:00 do godziny 23:59 tego samego dnia.
2. Kryterium ograniczenia głosowania do 1 głosu jest jeden adres IP oraz jeden adres e-mail.
3. Głosowanie musi zostać potwierdzone poprzez aktywację linku przesłanego celem potwierdzenia głosowania na indywidualny adres e-mail podany podczas głosowania.
4. Podczas głosowania niedopuszczalne są próby obejścia systemów zabezpieczenia a w szczególności:
Zmienianie adresów IP,
Korzystanie z fikcyjnych kont e-mail,
Stosowanie programów do automatycznego głosowania. <<
I dzięki za zainteresowanie...
-
Autor tematu - Archont
-
- Prytan
-
Autor tematu - Archont
no i ja i ty to wiemy... tyle że nie moje przedszkole. a jak cos jest wspólne - to czytaj: niczyje.Kulfon pisze:na wejściu do przedszkola pasowało by taką informację umieścić więcej ludzi by zagłosowało .
ale potencjalne pretensje kazdy miec do przedszkola może byle nie do siebie przwileje i minusy DEMOKRACJI
Ja glosuje i organizuje głosy - co robi przedszkole we własnym imieniu - za to nie odpowiadam
-
Autor tematu - Archont