Najwięcej informacji o rozrywce w Tarnowie znajdziesz na www.NocnyTarnow.pl
Deto, dlaczego twierdzisz że Alfa to przeżytek? Może jakieś konkretne argumenty?
(Pyt.) Dyskoteki
Widać to po choćby po zainteresowaniu, które na początku spowodowało pustki w Blue Club czy Wallstreet, a była Grawitacja zapełniała sie jedynie podczas koncertów.huziu pisze:Najwięcej informacji o rozrywce w Tarnowie znajdziesz na www.NocnyTarnow.pl
Deto, dlaczego twierdzisz że Alfa to przeżytek? Może jakieś konkretne argumenty?
Sporo klientów Alfa odstraszyła wyłączoną klimą na samym początku swej działalności. Teraz sytuacja się odwróciła i pozostałe dyskoteki znów się zapełniły, a w Alfie coraz częściej są pustki.
Deto, nie będe tu jakoś specjalnie bronił Alfy bo nic mi do tego, ale zobacz sobie na zdjęcia z imprez.
Tak swoją drogą oczywistym jest, że przez pierwszy rok zainteresowanie nowym klubem jest nawiększe, a później wszystko wraca do rzeczywistości i to jak będzie prosperował uzależnione jest od wiedzy oraz doświadczenia zarządzających.
Tak swoją drogą oczywistym jest, że przez pierwszy rok zainteresowanie nowym klubem jest nawiększe, a później wszystko wraca do rzeczywistości i to jak będzie prosperował uzależnione jest od wiedzy oraz doświadczenia zarządzających.
Właśnie wróciłem z rynku i jestem nieco podpity, więc będę szczery:
- Kaskada - info na drzwiach mówi "czynne do 2:00", natomiast od 22:30 nie sprzedawali już piwa, o 22:50 wyszliśmy.
- pod arkadami - zamknięte
- bronx - nieczynne
- do Leliwy nawet nie szliśmy, bo po 23 i tak alkoholu nie sprzedają
- Pretekst: "zaraz zamykamy"
- Carpe Diem - zamknięte
- Hybryda - zamknięte
- Przepraszam - na dole nas obsłużono, z zastrzeżeniem, że o 24:00 zamykają.
Tak więc podsumowując: chcąc się piwa napić pod 23:00 w Tarnowie musisz się napic w domu, albo wcale.
Jak dla mnie to jest żenada, serio.
- Kaskada - info na drzwiach mówi "czynne do 2:00", natomiast od 22:30 nie sprzedawali już piwa, o 22:50 wyszliśmy.
- pod arkadami - zamknięte
- bronx - nieczynne
- do Leliwy nawet nie szliśmy, bo po 23 i tak alkoholu nie sprzedają
- Pretekst: "zaraz zamykamy"
- Carpe Diem - zamknięte
- Hybryda - zamknięte
- Przepraszam - na dole nas obsłużono, z zastrzeżeniem, że o 24:00 zamykają.
Tak więc podsumowując: chcąc się piwa napić pod 23:00 w Tarnowie musisz się napic w domu, albo wcale.
Jak dla mnie to jest żenada, serio.
TarnówKeleos pisze:Podaj adres, następnym razem wpadniemy zamiast się miotać po rynku przy -20 C na dworze ; d
Przyniosę na kolejne spotkanie FGPO, chyba że jeszcze nie zdąży dojrzeć (min. 3 miesiące). Ewentualnie dysponuję jeszcze Koźlakiem Majowym, ale on z kolei jest już lekko przeterminowany (chociaż ja uważam że właśnie teraz dojrzał .
Natomiast jeżeli chodzi o piwo niepasteryzowane, to mam na oku taki fajny projekt - jeżeli wypali, to będzie co robić przez całą emeryturę
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński