Witam.
Zauważyłem ostatnio, że w Zgłobicach następuje nocne zaciemnienie - wyłączone jest oświetlenie uliczne. Oszczędności jakieś?? Czy w innych podtarnowskich sypialniach te tak jest?
Nocne zaciemnienie w Gminie
W nocy oszczędzają i dobrze, ale dlaczego lampy świecą popołudniami gdy jest jeszcze jasno? Zaobserwowałem to wczoraj i przedwczoraj w Zawadzie, godzina tuż po 17 a lampy się świecą, przyglądałem się jak głupi czy ta lampa faktycznie się świeci. Przecież spokojnie można było je 30 minut później zapalić i też by było jasno
2250ml 0 Rh+
Bo są jeszcze ustawione na czas zimowy. I tu właśnie są najwieksze oszczędności. Juz ponad dwa tygodnie o 17 jest widno i zamiast je przestawić to nie ponoć nie można. hehe jedno zaprzecza drugiemuLabudu pisze:W nocy oszczędzają i dobrze, ale dlaczego lampy świecą popołudniami gdy jest jeszcze jasno? Zaobserwowałem to wczoraj i przedwczoraj w Zawadzie, godzina tuż po 17 a lampy się świecą, przyglądałem się jak głupi czy ta lampa faktycznie się świeci. Przecież spokojnie można było je 30 minut później zapalić i też by było jasno