Żłobek w Tarnowie
-
- Thesmothetai
anny: Ale ta treść naprawdę wygląda b. podobnie. A ten kawałek: "Klubu Malucha na ul. Rogoyskiego w Tarnowie" w Twojej i tej drugiej wypowiedzi jest jak Ctrl+C Ctrl+V
I tu i tu mamy z do czynienia z określeniem tego jako 'placówka'.
Oczywiście możesz napisać, że widocznie Wasze odczucia co do tej 'placówki' są podobne, ale jak to mówił pewien upierdliwy lekarz w jednym z seriali:
"Everybody lies"
I tu i tu mamy z do czynienia z określeniem tego jako 'placówka'.
Oczywiście możesz napisać, że widocznie Wasze odczucia co do tej 'placówki' są podobne, ale jak to mówił pewien upierdliwy lekarz w jednym z seriali:
"Everybody lies"
Im Lazy and I like it
imlazy: nie widzę sensu się tłumaczyć.. po prostu odp na post pewnej mamy i wydaje mi się że na temat..
aż do "placówki" się uczepie i pozwolę sobie zauważyć że Magda831, jak teraz czytam i cytuje: "poleca ten RODZAJ placówki"
a ja zacytuje klasyka polskiego kina: w tym kraju są same ku... i złodzieje
aż do "placówki" się uczepie i pozwolę sobie zauważyć że Magda831, jak teraz czytam i cytuje: "poleca ten RODZAJ placówki"
a ja zacytuje klasyka polskiego kina: w tym kraju są same ku... i złodzieje
Chciałam uzyskać konkretną informację na temat możliwości posłania dziecka do żłobka publicznego lub prywatnego, albo innego miejsca gdzie jest dobra opieka ewentualnie poznać opinie czy warto, czy lepiej opiekunka, a sprowokowałam dyskusje na temat stylu pisania i wykształcenia forumowiczów. Szkoda, bo z niej nic nie wynika i powoli przestaje się zastanawiać dlaczego Tarnów się nie rozwija, jeśli wszędzie tak jest ...........
Wysłany: 18:19anny pisze:Witam, tak koszt wynosi 500 zł miesięcznie, co i tak wychodzi taniej niż zatrudnienie opiekunki.(...)
Wysłany 18:19mama pisze:Bardzo dziękuję za informacje, jak wygląda sytuacja żłobkowa (...)
Cóż, niezła synchronizacja. Do tego każda z użytkowniczek : mama, anny, Magda831 piszą z użyciem polskich znakow diaktrycznych, z zachowaniem interpunkcji, w podobnym stylu, zarejestrowały się w ciągu najbliższych dni i piszą w jednym temacie. Jak dla mnie to te same osoby. A ta żenua i zaścianek panujacy w Tarnowie to wynik frustracji bo coś interes nie przyciąga chyba tyle chętnych co by się chciało. Jakiś czas temu jak użytkowniczka stwierdziła byl temat prywatnego przedszkola - założony przez osobę, ktora ten interes chciała rozkręcić. Nie zosała przyjęta przez nas specjalnie ozięble, służyliśmy radą i jako grupa sondażowa dla badania rynku. Teraz nagle jesteśmy zaściankiem bo jak mniemam tej samej osobie użytkownicy zagrali na nosie. Brzydko, oj brzydko pani pedagog;)
misha, nie rób ze mnie idioty, wiem co to jest IP, co to jest klasa IP, i parę innych rzeczy też. Oczywiście, że można sobie pisać 'zza morza' za pomocą anonimizerów, ale bądźmy choć odrobinę bardziej ufni - jak chcesz, możesz złożyć doniesienie do prokuratury o próbie oszustwa, jak prokurator uzna to za zasadne, to wystąpi do nas o udostępnienie IP - pytanie brzmi - PO CO? Może zamiast się napinać, po prostu kliknij 'ignoruj' i sprawa załatwiona.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Witam,
nazywam sie Magdalena Gilewska jestem z wyksztalcenia mgr Zdrowia Publicznego, mgr Pielęgniarstwa, specj. d/s żywienia czlowieka i pedagogiem. Moja opinia jest w pełni uczciwa co do Klubu Malucha i nie jestem podstawioną osobą. Fakt być może jest to koszt dla niektorych osob spory 500 zl ale przecież nikt nikogo nie zmusza. Jeżeli ktos ma pieniądze i chce dziecku zafundować dobrą opiekę to jest to dobry wybór. Pozdrawiam ...
nazywam sie Magdalena Gilewska jestem z wyksztalcenia mgr Zdrowia Publicznego, mgr Pielęgniarstwa, specj. d/s żywienia czlowieka i pedagogiem. Moja opinia jest w pełni uczciwa co do Klubu Malucha i nie jestem podstawioną osobą. Fakt być może jest to koszt dla niektorych osob spory 500 zl ale przecież nikt nikogo nie zmusza. Jeżeli ktos ma pieniądze i chce dziecku zafundować dobrą opiekę to jest to dobry wybór. Pozdrawiam ...
-
- Rhetor
Teraz po prostu czy chcesz czy nie, to musisz mieć te kwalifikacjeDominik_PCH pisze:Jeśli ktoś nie ma 500 zł, zapraszam do Akademii Malucha w Pałacu Młodzieży w Tarnowie. Jak ktoś ma 500 zł to też zapraszam . Szczegóły pod numerem telefonu 14 621 82 31.
PS
Kadra PM ma kwalifikacje na tym samym poziomie co Pani Magda.