[ tarnow] [Szukam] Sklep modelarski
-
Autor tematu - Rhetor
[ tarnow] [Szukam] Sklep modelarski
Wie ktoś gdzie w Tarnowie znajduje się sklep modelarski, w którym można dostać akumulatory Li-Po (Litowo Polimerowe) do modeli?
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor
Spróbuj w Kwancie w Gemini bądź na Krakowskiej. Bardziej na Krakowskiej. Jednak powiem Ci szczerze, że sam ostatnio szukałem w Tarnowie części do modeli i niestety nie znalazłem. Skończyło się na zamawianiu na necie :/ Jednak akumulatorów nie szukałem więc nie mogę powiedzieć czy tam są czy ich nie ma.
Jak już to w miarę tanio jest na:
www.abcrc.pl
Jak już to w miarę tanio jest na:
www.abcrc.pl
-
Autor tematu - Rhetor
W Kwancie nie ma, pytałem w Gemini, ale zakładam, że jakby mieli na Krakowskiej to by mi powiedzieli.
-
- Rhetor
-
Autor tematu - Rhetor
Mi on nie jest potrzebny do modelu, a do repliki Pistoletu maszynowego
Te modelarskie są po prostu mniejsze i tańsze niż tamte dedykowane, a działają tak samo.
Te modelarskie są po prostu mniejsze i tańsze niż tamte dedykowane, a działają tak samo.
Lord - w Kwancie na Krakowskiej mieli. Miesiąc temu widziałem. Sam planuję zakup pakietu do repliki.
Opcja druga to kontakt z Sekcją Modelarską w Pałacu Młodzierzy - rozmawialem z jednym s instruktorów - musze się wybrać z P90 do Pałacu i spróbujemy dopasować gabaryty. Modelarze wiedzą gdzie najtaniej możan kupić akumulatory.
Opcja druga to kontakt z Sekcją Modelarską w Pałacu Młodzierzy - rozmawialem z jednym s instruktorów - musze się wybrać z P90 do Pałacu i spróbujemy dopasować gabaryty. Modelarze wiedzą gdzie najtaniej możan kupić akumulatory.
9000 ml A Rh-
-
- Obywatel
- Kontakt:
Re: [ tarnow] [Szukam] Sklep modelarski
Dokładnie. W sieci znajdziesz wiele sklepów modelarskich. Są doskonała alternatywa gdy w stacjonarnym sklepie nie znajdziesz modelu jakiego potrzebujesz. Warto zajrzeć na : https://www.pajacyk.pl/
-
- Rhetor
Pierwszy post z linkiem
Nie jestem KODziarzem, gorszym sortem, donosicielem, Bolkiem, ani TW.
I to po 5 latach - ci debile nie nauczą się, że ja teraz taki link wrzucam na różne "ciekawe" strony, żeby jego ranking spadł na pysk