Syrena
-
- Obywatel
- Kontakt:
A nie mogę nigdzie znaleźć, zapytam tutaj - wie ktoś dlaczego coś wyło wczoraj i przedwczoraj (nie jestem pewna, ale w pn chyba też ) ok. 23:00? Zrozumiała bym raz, ale to tak w miarę o tej samej porze codziennie, do tego w sumie cisza nocna (mieszkam w centrum, a dźwięk jakby z Azotów). Stresujące;)
motyla nogaĄ
-
- Archont
Jesteś przewrażliwiona lekko mówiąc. To nic nowego i nic nienormalnego.Kasiaprojektuje pisze:A nie mogę nigdzie znaleźć, zapytam tutaj - wie ktoś dlaczego coś wyło wczoraj i przedwczoraj (nie jestem pewna, ale w pn chyba też ) ok. 23:00? Zrozumiała bym raz, ale to tak w miarę o tej samej porze codziennie, do tego w sumie cisza nocna (mieszkam w centrum, a dźwięk jakby z Azotów). Stresujące;)
-
- Obywatel
- Kontakt:
Dzięki za odp. Mieszkam w Tarnowie całe życie z przerwą na studia i pierwszy raz słyszałam to o 23:00, żeby się nie zbłaźnić na forum nawet próbowałam szukać informacji o tym o której Azoty alarmują o zmianach;). Nie udało się, widać do tej pory miałam za głośno RTV AGD
Nb wczoraj tego nie słyszałam
A tak z innej beczki - wolno im tak? budzić pół miasta podczas ciszy nocnej bo "ktoś wychodzi do domu"? Nikt się nie skarżył na to? Czepiam się, tak o.
Nb wczoraj tego nie słyszałam
A tak z innej beczki - wolno im tak? budzić pół miasta podczas ciszy nocnej bo "ktoś wychodzi do domu"? Nikt się nie skarżył na to? Czepiam się, tak o.
motyla nogaĄ
Można przynajmniej zegarki regulować, zresztą ja lubię ten dźwięk.Kasiaprojektuje pisze:A tak z innej beczki - wolno im tak? budzić pół miasta podczas ciszy nocnej bo "ktoś wychodzi do domu"? Nikt się nie skarżył na to? Czepiam się, tak o.
Żeby tylko dzwony. Na wsiach naparzają pseudo kuranty z charczących megafonów, taka nowa moda u wiejskich proboszczów.karamba pisze:Azoty przynajmniej wyją o 7.00 a jak się dzwony w kościele Kózki rozdzwonią o 6.00 to budzika nie potrzeba
Ale po kilku latach można się przyzwyczaić