Kolejki pod WBK - akcja "akcja"

Wiadomości "z miasta".

st0rm
Metoikos

Post autor: st0rm »

Witam,

Tez posiadam akcje Azotów - orientujecie się czy jest jeszcze możliwość kupna nowych akcji bądź sprzedaży praw ?

Dziękuję za informacje.

Pozdrawiam

Bastekxyz
Archont

Post autor: Bastekxyz »

W drugim poście pisałem, że czas był do Poniedziałku.

Awatar użytkownika

Mr Greenback
Rhetor

Post autor: Mr Greenback »

st0rm pisze:Witam,

Tez posiadam akcje Azotów - orientujecie się czy jest jeszcze możliwość kupna nowych akcji bądź sprzedaży praw ?

Dziękuję za informacje.

Pozdrawiam
Albo do poniedziałku sprzedałeś PP (które jako akcjonariusz miałeś) albo przepadły. I ewentualne pieniądze z nich też.
Tak przy okazji zadziwia liczba ludzi nie posiadających rachunków maklerskich on line, a posiadających papiery wartościowe :shock:
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

Mr Greenback pisze:Tak przy okazji zadziwia liczba ludzi nie posiadających rachunków maklerskich on line, a posiadających papiery wartościowe
Akcje azotów się nie tylko kupowało, je się też dostawało na Azotach tak, że nie wiem co Ciebie tak dziwi.

st0rm
Metoikos

Post autor: st0rm »

Cubaza pisze:
Mr Greenback pisze:Tak przy okazji zadziwia liczba ludzi nie posiadających rachunków maklerskich on line, a posiadających papiery wartościowe
Akcje azotów się nie tylko kupowało, je się też dostawało na Azotach tak, że nie wiem co Ciebie tak dziwi.
Dokładnie tak jak pisze Cubaza.

W takim razie przepadło .. dzięki za informację.

Pozdrawiam,

ODPOWIEDZ