Przeniesienie VI LO do Mościc?

Wiadomości "z miasta".
ODPOWIEDZ

Autor tematu
Marcin Zaród
Rhetor

Przeniesienie VI LO do Mościc?

Post autor: Marcin Zaród »

Witam
czy to prawda, że VI LO, błąkające się od paru lat po różnych budynkach, ma wylądować docelowo w Mościcach w budynku CKU?

Husiek
Hekatontarchos

Post autor: Husiek »

Witaj, z tego co wiem i słyszałem to do Mościć planowo miała zostać przeniesiona część VI LO, czyli coś na zasadzi jak było wcześniej 1 część na ul.Warzywnej a 2 część na ul. Siennej. Ale podobno z uwagi bezpieczeństwa uczniów oraz niedogodności nauczycieli miano zrezygnować z tego pomysłu, ale jak jest teraz w rzeczywistości Ci nie powiem,najlepiej spytać dyrekcje.

Gosia
Metoikos

Post autor: Gosia »

ja z kolei słyszałam że całą szkołę mają tam przenieść ;D ale to za rok podobno ;)

Awatar użytkownika

Beaver
Rhetor

Post autor: Beaver »

Husiek pisze:Witaj, z tego co wiem i słyszałem to do Mościć planowo miała zostać przeniesiona część VI LO, czyli coś na zasadzi jak było wcześniej 1 część na ul.Warzywnej a 2 część na ul. Siennej. Ale podobno z uwagi bezpieczeństwa uczniów oraz niedogodności nauczycieli miano zrezygnować z tego pomysłu, ale jak jest teraz w rzeczywistości Ci nie powiem,najlepiej spytać dyrekcje.
tak sie zastanawiam co jest niebezpiecznego w przenosinach do moscic ? ze zrezygnowali z uwagi na bezpieczenstwo

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor

Post autor: Goscinny »

Beaver, źle to odczytujesz - zrezygnowali z powodu
niedogodności nauczycieli
:-D

ODPOWIEDZ