Smutny los niepełnosprawnych w Tarnowie

Wiadomości "z miasta".

Autor tematu
Jasia
Obywatel

Post autor: Jasia »

Czy wiadomo coś Panie Kubo w tej sprawie czy sprawa przycichła ?
pozdrawiam

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Post autor: gushman »

Brawo Jasiu! :) Pilnuj, bo tanie efekciarstwo jest w cenie. Pilnuj Jakuba, bo coś mi się widzi, że on lubi podejmować tematy popularne i ckliwe, ale tylko w sferze działania a nie zdziałania. Tak samo jak pan Rojek, którego podsumowanie dokonań z ostatniego roku czy dwóch to w 90% było pisanie, pianie i piskanie. A nie zdziałanie.
900 ml, grupy krwi nie pamiętam

Cały Tarnów na Facebooku

Jakub Kwaśny
Rhetor
Kontakt:

Post autor: Jakub Kwaśny »

Gushman jesteś niesprawiedliwy!

Owszem pismo do Prezesa Zakładów Azotowych zostało wysłane. Rozmawiałem w tej sprawie również z członkiem Zarządu Zakładów Azotowych w Tarnowie a dodatkowo na 16.11 jestem umówiony z jednym z Dyrektorów. Ta sprawa również zostanie poruszona. Niestety jako Radny nie mam wpływu na spółkę giełdową, i to dobrze. Kuriozalne by było gdybym miał, ale swoją działkę zrobiłem niezwłocznie. Teraz czekam na działania Zakładów Azotowych. Ale o swoich działaniach informuję tutaj, jak tylko dostanę odpowiedź na piśmie. Pojawi się to również na mojej stronie internetowej w dziale Interwencja.

Nie powiem, który radny jakoś dziwnie kilka dni po publikacji tego tematu tutaj pobiegł do mediów i podjął ten "ckliwy" temat. Zapraszam Cię gushman na moją stronę internetową:

http://www.kubakwasny.pl/interwencje.php

Jeśli by tak było jak piszesz z każdą tego typu "ckliwą" sprawą biegłbym do mediów. Albo pozostawiałbym samym sobie... a jednak to co jest w mojej gestii i możliwości wykonuję. Nudzę urzędników, męczę materie, ale jak na razie organem decyzyjnym nie jestem, więc i żalu w pewnych punktach, których nie udało się "zdziałać" mieć do mnie nie możesz. Proszę Cię jednak na przyszłość o większy obiektywizm.
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?

Autor tematu
Jasia
Obywatel

Post autor: Jasia »

Dziękuje :-)Wierze w skuteczność Pana działań!

[ Dodano: 25-11-2009, 12:33 ]
Witam Panie Kubo Byłam dzisiaj w okolicach Zakładów Azotowych i zauważyłam ze w temacie -MIEJSCE DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH--bez zmian :-( Czy zostały podjęte już jakieś decyzje ? może taka decyzja musi nabrać specjalnej mocy urzędowej???
pozdrawiam

ODPOWIEDZ