Wieści z Kancelarii Rady Miejskiej
-
- Rhetor
Re: Wieści z Kancelarii Rady Miejskiej
Niech się zajmie wyjaśnieniem sprawy, większy pożytek z tego będzie niż komisja etyki, która nie ma szans na powstanie. Jak byś doczytał artykuł do końca to być wiedział.
Za to powinien "beknąć Ciepiela, anie radni.Myślę, że Pani Krakowska jest na tyle profesjonalna, że znajdzie czas zarówno na remont ulicy Krakowskiej jak i komisję etyki.
-
- Rhetor
Taka kobieta! WIELKI człowiek z nimi musi się udać. Dziękuje Jozeftar, teraz czuje, że i ja znajdę czas na umycie naczyń. Tacy ludzie, cud.
Nie ironizuj.Dzięki takim ludziom jak Koprowski czy Krakowska Tarnów będzie stawał się co raz lepszym miastem.
No właśnie widać po ponad 2 latach rządów pis jak się Tarnów zarąbiście rozwija, nic tylko zapraszać wszystkich co wyjechali żeby wracali....
Maciek
Nie tak łatwo jest posprzątać po rządach PO.To wymaga czasu,Krok po kroku.
Najlepiej 50 lat, bo ZAWSZE to będzie wina PO. Nawet po 10-20-30 latach. Tłumaczenie jak dla małego dziecka, ale skoro propagandowa TV tak mówi, to musi być prawda.
Przecież zastali Polskę w ruinie, a po paru miesiącach już się chwalili jak ta mamy dobrze, jakie małe bezrobocie, jak wrasta nam PKB itd, więc skoro dali radę w kilka miesięcy podnieść kraj z ruiny i teraz mamy krainę mlekiem i miodem płynącą to Tarnowa nie dadzą rady??
Maciek
-
- Rhetor
Lokalsi PiS zatrzymali rozbudowę Gemini, uważam, że to plus. Jest opcja, że Roman nie straci sponsora na następne wybory. Więcej sukcesów nie widzę.
Zależy z której strony patrzeć, są plusy i minusy tej decyzji, ale niestety brak jakichkolwiek pomysłów na ożywienie centrum miasta.
Maciek
Miałem kiedyś bardzo dobry pomysł na ożywienie centrum miasta, ale nikt nie był tym zainteresowany.To co zaproponowałem w innych miastach sprawdza się znakomicie
Będę próbował jeszcze raz wrócić do tej propozycji...zobaczymy co z tego wyniknie
Będę próbował jeszcze raz wrócić do tej propozycji...zobaczymy co z tego wyniknie
-
- Rhetor
W ramach zmiany nazw ulic: http://www.dziennikwschodni.pl/zamosc/z ... 96818.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Da się
Da się
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor
To rozwiązanie połowiczne, bo w papierach jest pewnie cała nazwa wraz z imieniem, więc co najwyżej taksówkarzowi można podać tę samą ulicę... i to pod warunkiem, że to przejdzie. Analogiczna sytuacja była gdzieś koło Giżycka z ulica 22 lipca i się ktoś nie zgodził.
Nie jestem KODziarzem, gorszym sortem, donosicielem, Bolkiem, ani TW.
W Tarnowie też mamy taki przypadek, że można pozostawić nazwę z tym samym imieniem i nazwiskiem, ale RM musiałaby wykazać się poczuciem humoru, a na to nie liczę.
Mamy ulicę Stanisława Anioła, która jest na liście ulic do zmiany. Tyle, że niczego nie trzeba zmieniać, oprócz opisu, że chodzi o Stanisława Anioła z "Alternatywy 4"
Mamy ulicę Stanisława Anioła, która jest na liście ulic do zmiany. Tyle, że niczego nie trzeba zmieniać, oprócz opisu, że chodzi o Stanisława Anioła z "Alternatywy 4"
-
- Rhetor
Radny Łabno mógłby Ci coś powiedzieć na temat poczucia humoru... w kilku krótkich półgodzinnych zdaniach.
Nie jestem KODziarzem, gorszym sortem, donosicielem, Bolkiem, ani TW.