"Tanie paliwo" w Tarnowie
Re: "Tanie paliwo" w Tarnowie
http://www.radiokrakow.pl/wiadomosci/ta ... a-zlotych/" onclick="window.open(this.href);return false;
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
-
- Prytan
- Kontakt:
Hej. Przepraszam za odkop wątku, ale nie chcę zakładać nowego. Czy ktoś z Was orientuje się, ile kosztuje "95" u Valdiego w Tarnowie na Przemysłowej?
Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź.
Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź.
Wczoraj 08.01 było po 4,63 zł.
-
- Prytan
- Kontakt:
Dzięki!GregTrN pisze:Wczoraj 08.01 było po 4,63 zł.
-
- Prytan
- Kontakt:
A jak tam dzisiaj cena paliwa u Valdiego?
Ręki nie dam sobie uciąć ale jadąc do pracy, 95 była bodajże po 4,57 na stacji koło Fiata.
co ciekawe na Valdim koło fiata ceny paliw są 2-4gr wyższe niż na tej samej stacji ale na Przemysłowej
-
- Prytan
- Kontakt:
Też to zauważyłem Dzięki!sylw3st3r pisze:co ciekawe na Valdim koło fiata ceny paliw są 2-4gr wyższe niż na tej samej stacji ale na Przemysłowej
Mój błąd, prawie dobrze widziałem. Cena na Valdi przy Fiacie to 4,62 zł.
W Kronice na TVP 3 w dniu 12 lutego 2017 roku było wspomniane o naszej miejskiej stacji paliw, wprawdzie tylko przysłowiowe słowo było porównanie do cen paliwa w Zakopanym.
A jeżdżąc po innych miasta zauważam że ceny paliw w Tarnowie nie są tak wysokie jak w innych miastach. To jest zauważalne.
Szkoda tylko że na tej stronie http://www.autocentrum.pl/stacje-paliw/ ... wszystkie/" onclick="window.open(this.href);return false; nie ma uwzględnionych wszystkich cen paliw z Tarnowa, był by obraz cen gdzie jaka cena paliwa jest.
A jeżdżąc po innych miasta zauważam że ceny paliw w Tarnowie nie są tak wysokie jak w innych miastach. To jest zauważalne.
Szkoda tylko że na tej stronie http://www.autocentrum.pl/stacje-paliw/ ... wszystkie/" onclick="window.open(this.href);return false; nie ma uwzględnionych wszystkich cen paliw z Tarnowa, był by obraz cen gdzie jaka cena paliwa jest.
Pozdrawiam
Artur
Artur
-
- Rhetor
LPG w Tarnowie: 2.17
LPG w Niepołomicach: 2.13
LPG w Krakowie (Nowa Huta): 2.11
LPG w Niepołomicach: 2.13
LPG w Krakowie (Nowa Huta): 2.11
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Dziś widziałem LPG w Tarnowie po:
* STATOIL - 2.19 zł,
* Orlen - 2.19 zł
* BP - 2.19,
* LOTOS - 2.25 zł,
* VALDI - 2.17 zł.
* STATOIL - 2.19 zł,
* Orlen - 2.19 zł
* BP - 2.19,
* LOTOS - 2.25 zł,
* VALDI - 2.17 zł.
Pozdrawiam
Artur
Artur
czy ktoś wie jaka cena LPG jest na tej naszej "taniej" miejskiej stacji benzynowej? bo na stronie mpetrol widnieje cena 2.17 co ciemawe cena ON IPB95 jest na bierząco aktualizowana, a ciekawi mnie ta cena 2.17 ponieważ na BP, Orlen, Shell LPG jest po 2.05 a na Rzeszutko 1.98...
23.03.2017 - Czakram Tuchowska LPG - 1.99 zł a straszyli w tamtym roku że będzie ponad 3 lub 4 zł.
Nie mów hop.