>>>wczoraj wracałem z małżonką "zakosami" (Najświętszej Marii Panny, Nadbrzeżna, Dąbrowskiego, Plac Ofiar Stalinizmu, Bóżnic, Fatimskiej, Słoneczna) z rynku i nie widziałem żadnego ale to żadnego menela.>>>
Juz spiesze ci wyjasnic, dlaczego otoz pewnie dlatego, ze wczoraj wlasnie dwoch takich obywateli dostalo sie na teren szpitala, gdzie sie skutecznie zamelinowali w korytarzyku jednego z budynkow, po czym radosnie sobie zapalili po fajce, uruchamiajac tym samym alarm p/poz dla calego budynku.
Atrakcja niesamowita; zwlaszcza dla spiacych pacjentow :/
Chlodne noce ostatnio byly, to szukaja chronienia, na lawkach sie juz nie da kimac.
Tarnów-Polski biegun...meneli?
-
- Archont
Re: Tarnów-Polski biegun...meneli?
Wczoraj przechodziłem koło pomnika Bema przy Wałowej. Na ławeczkach siedziało sześciu gości i nie byli to turyści ani mieszkańcy. Prowadzili głośną "dyskusję" między sobą.
Dwa tygodnie temu w niedzielę chciałem kolegom z Dolnego Śląska pokazać Tarnów. Przy pomniku Witosa poległem. Ławki zajęte przez siedzących i śpiących "ludzi". Szybko ich przemieściłem w kierunku Rynku bo wstyd mi było.
Dwa tygodnie temu w niedzielę chciałem kolegom z Dolnego Śląska pokazać Tarnów. Przy pomniku Witosa poległem. Ławki zajęte przez siedzących i śpiących "ludzi". Szybko ich przemieściłem w kierunku Rynku bo wstyd mi było.
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
To, że w innych miastach menelki wydzierają jedzenie to prawda, kilka lat temu na starym mieście w Krakowie, zaatakowała mnie od tyłu ręka chcąca porwać mi frytki, usłyszałem do tego "dej frytke" obroniłem frytki łokciem, skutecznie.
A na poważnie, to możliwe, że ktoś czyta to forum z SM bo coś starali się działać, lecz, patrząc na skalę tych szkodników, to SM liczebnie stoi na straconej pozycji, no ale... do dzieła ;-)
A na poważnie, to możliwe, że ktoś czyta to forum z SM bo coś starali się działać, lecz, patrząc na skalę tych szkodników, to SM liczebnie stoi na straconej pozycji, no ale... do dzieła ;-)
-
- Rhetor
Miłego tygodnia Panie prezydencie i niezliczeni pełnomocnicy.
- Załączniki
-
- 20150803_074627.jpg (1.86 MiB) Przejrzano 6466 razy
Nie jestem KODziarzem, gorszym sortem, donosicielem, Bolkiem, ani TW.
Menel jak menel, ale jakie piękne okoliczności przyrody...
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
-
- Rhetor
Żul, jak żul, ale śpi sobie za fontanną przy Mickiewicza, więc don Romano ma go na widoku za oknem
Nie jestem KODziarzem, gorszym sortem, donosicielem, Bolkiem, ani TW.
bez przesady nie jest najgorzej. na lublszczyźnie jest gorsze pijaństwo
Kredyty samochodowe bez BIK i KRD Warszawa www.doradztwo-kredytowe.com.pl/kredyty-samochodowe.
Masz rację jak równa się do dołu. Ale czy tak musi być? Moim zdaniem, nie!jymmy pisze:bez przesady nie jest najgorzej. na lublszczyźnie jest gorsze pijaństwo
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
A ja powiem tak. W stosunku np. do Rzeszowa liczba tzw."meneli" jest stosunkowo mała. U nas jest to liczone może w dziesiątkach, u nich w setkach