politpoprawne oszołomstwo w Tarnowie

Wiadomości "z miasta".
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika

Autor tematu
Makroman
Prytan
Kontakt:

politpoprawne oszołomstwo w Tarnowie

Post autor: Makroman »

Długo nie mogłem uwierzyć w relacje z W.Brytanii, gdzie w ramach walki o pozbawienie niewolników ich rodzin, wprowadzono pozycje rodzic 1 i rodzic 2. Tymczasem to szaleństwo dotarło również do Tarnowa!
Miałem w rękach formularz zgłoszeniowy do jednego z gimnazjów (mniejsza o to którego, wskazywał palcem nie będę, po prostu zwróćcie uwagę, pewnie sami znajdziecie). A tam jak byk podpisy rodzica 1 i rodzica 2!

Ja wiem że od czasów PRL poziom nauczania systematycznie wzrasta, zaś reformy Wiatra i jego bandy (choćby wprowadzenie gimnazjów) doprowadziły do mnóstwa nieszczęść, ale nawet teraz, osoby układające formularze, powinny być na tyle uświadomione seksualnie żeby nie dopatrywać się u kobiet ani wiatropylności, ani dzieworództwa, ani hermafrodytyzmu - do zapłodnienia potrzebni są matka i ojciec!
Ateizm ma tyle wspólnego z rozumem, ile cegła ma wspólnego z lotnictwem.

http://makrodrogi.blogspot.com/
http://maciejmakro.blogspot.com/

wejss
Rhetor

Re: politpoprawne oszołomstwo w Tarnowie

Post autor: wejss »

Makroman pisze:Długo nie mogłem uwierzyć w relacje z W.Brytanii, gdzie w ramach walki o pozbawienie niewolników ich rodzin, wprowadzono pozycje rodzic 1 i rodzic 2. Tymczasem to szaleństwo dotarło również do Tarnowa!
Miałem w rękach formularz zgłoszeniowy do jednego z gimnazjów (mniejsza o to którego, wskazywał palcem nie będę, po prostu zwróćcie uwagę, pewnie sami znajdziecie). A tam jak byk podpisy rodzica 1 i rodzica 2!

Ja wiem że od czasów PRL poziom nauczania systematycznie wzrasta, zaś reformy Wiatra i jego bandy (choćby wprowadzenie gimnazjów) doprowadziły do mnóstwa nieszczęść, ale nawet teraz, osoby układające formularze, powinny być na tyle uświadomione seksualnie żeby nie dopatrywać się u kobiet ani wiatropylności, ani dzieworództwa, ani hermafrodytyzmu - do zapłodnienia potrzebni są matka i ojciec!
Dlatego właśnie muzułmanie zaczynają z nami wygrywać.

ODPOWIEDZ