Gdzie nad wodę w okolicach Tarnowa
Jechałem dzisiaj przez Gródek do Nowego Sącza (bo dostałem cynk, że w Jurków słabo przejezdny): niewyobrażalna ilość ludzi na plaży i w wodzie. Namioty tych, którzy przyjechali wcześniej pomieszane z tymi, którzy rozłożyli się z kocami dzisiaj a do tego w wodzie takie mrowie ludzi, że trzeba być hardkorem, żeby pisać się na coś takiego.
W drodze powrotnej z kolei jechałem przez 40 minut w korku spowodowanym przez "ręczne sterowanie" przy wyjeździe z Chorwacji. Trudno się dziwić, miejsce zbiera zasłużone dobre recenzje. Tylko jakoś nie potrafię sobie wyobrazić jak dzisiaj ludzie funkcjonowali w tym miejscu. Sprawdzałem tę lokalizację w tygodniu i np. w barze na frytki czeka się 10-15 minut. Dzisiaj to chyba w ogóle nie były osiągalne.
W drodze powrotnej z kolei jechałem przez 40 minut w korku spowodowanym przez "ręczne sterowanie" przy wyjeździe z Chorwacji. Trudno się dziwić, miejsce zbiera zasłużone dobre recenzje. Tylko jakoś nie potrafię sobie wyobrazić jak dzisiaj ludzie funkcjonowali w tym miejscu. Sprawdzałem tę lokalizację w tygodniu i np. w barze na frytki czeka się 10-15 minut. Dzisiaj to chyba w ogóle nie były osiągalne.
Re:
Wow, 5 gwiazdkowy hotel nad roznowem otwieraja za kilka dni.CEO pisze:A gdzie niby ten hotel jest budowany?petr pisze:Z tego co się dowiedzieliśmy, to Wiśniowski zalewał fundamenty budowanego hotelu i obniżyli poziom wody w jeziorze.
Moze jak juz, robil cos kolo swojego domu w Grodku, ktory swoimi rozmiarami przypomina kilka hoteli razem wzietych. A do domu podlatuje helikopterem, niejednokrotnie widzialem.
A tutaj pare fotek:
http://www.sacz.in/galeria/wydarzenia;z" onclick="window.open(this.href);return false; ... o,343.html
http://pajacyk.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/PajacykPL" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Re:
Moge zapytac dlaczego linki do hotelu zostaly zastapione przez linki pajacyka?CEO pisze:Wow, 5 gwiazdkowy hotel nad roznowem otwieraja za kilka dni.CEO pisze:A gdzie niby ten hotel jest budowany?petr pisze:Z tego co się dowiedzieliśmy, to Wiśniowski zalewał fundamenty budowanego hotelu i obniżyli poziom wody w jeziorze.
Moze jak juz, robil cos kolo swojego domu w Grodku, ktory swoimi rozmiarami przypomina kilka hoteli razem wzietych. A do domu podlatuje helikopterem, niejednokrotnie widzialem.
A tutaj pare fotek:
http://www.sacz.in/galeria/wydarzenia;z" onclick="window.open(this.href);return false; ... o,343.html
http://pajacyk.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/PajacykPL" onclick="window.open(this.href);return false;
Czyzby admin podejrzewal ze jestem wlascicielem tego hotelu?
Zauwazylem juz dawno ze na forum panuja takie teorie spiskowe, ze jak ktos o czyms napisze i wklei linka to od razu on lub ktos z jego rodziny ma w tym interes, ale bez jaj panowie - chyba nie podejrzewacie mnie ze nazywam sie Wisniowski i tu reklamuje swoj hotel.
Po prostu uwazam ze hotel 5 gwiazdkowy w naszym regionie to spore wydarzenie, nawet jak na Warszawe otwarcie 5* hotelu to juz sukces a co dopiero w takiej wiosce nad Roznowem.
Re: Gdzie nad wodę w okolicach Tarnowa
www[dot]tarnow[dot]pl
www tarnow pl
I nie ma pajacyków
www tarnow pl
I nie ma pajacyków
@ CEO
Też miałem dziwne odczucia widząc w Twojej wiadomości pajacyka.
Masz już trochę postów na koncie i nie podejrzewałbym Ciebie o niecne zamiary.
Z linkowaniem do OPP to był mój pomysł, ale myślałem tylko o wypełnieniu miejsc "tu był link" czymś pożytecznym.
Jeśli chciałeś podzielić się wiadomością o otwarciu hotelu, to mogłeś wrzucić linka do wiadomości prasowej a nie wprost do strony hotelu - tak przynajmniej ja bym zrobił.
Co do teorii spiskowych - muszą być - inaczej życie byłoby nudne
Na pewno jesteś w stanie wyobrazić sobie jak wyglądało by forum i ile by "pociągnęło", gdyby wszystkie posty musiały iść przez moderację aby nie wpuścić niechcianych reklam.
PS. Na innym forum, gdzie się udzielam jest zwyczaj, że pod postem pojawia się wpis: "Edytowano (data) przez (moderator) powód: naruszenie zasad, pisownia, niechciana reklama itd.
W pewnych sytuacjach dużo to pomaga lub wyjaśnia.
Też miałem dziwne odczucia widząc w Twojej wiadomości pajacyka.
Masz już trochę postów na koncie i nie podejrzewałbym Ciebie o niecne zamiary.
Z linkowaniem do OPP to był mój pomysł, ale myślałem tylko o wypełnieniu miejsc "tu był link" czymś pożytecznym.
Jeśli chciałeś podzielić się wiadomością o otwarciu hotelu, to mogłeś wrzucić linka do wiadomości prasowej a nie wprost do strony hotelu - tak przynajmniej ja bym zrobił.
Co do teorii spiskowych - muszą być - inaczej życie byłoby nudne
Na pewno jesteś w stanie wyobrazić sobie jak wyglądało by forum i ile by "pociągnęło", gdyby wszystkie posty musiały iść przez moderację aby nie wpuścić niechcianych reklam.
PS. Na innym forum, gdzie się udzielam jest zwyczaj, że pod postem pojawia się wpis: "Edytowano (data) przez (moderator) powód: naruszenie zasad, pisownia, niechciana reklama itd.
W pewnych sytuacjach dużo to pomaga lub wyjaśnia.
Rowerkiem po Tarnowie
Władza deprawuje, a władza absolutna deprawuje absolutnie. /George R.R. Martin
OK. Jestem tu gosciem wiec sie dostosuje.lll pisze:www[dot]tarnow[dot]pl
www tarnow pl
I nie ma pajacyków
Kiedys bylo w tarnowie duze forum, ktore mialo podobne zasady. Tamto forum juz nie istnieje. Zostalo zastapione agora[dot]tarnow[dot]pl , ktore na poczatku nie mialo tych zasad, a teraz je wprowadza. Oby nie skonczylo jak tamto.
Linkow ponownie wklejal nie bede, nie moj hotel, nie moj interes, po co sie narazac na jakies oskarzenia o reklame. Kto bedzie chcial to znajdzie.
@ R p T : dokladnie tak pomyslalem, ze przyzwoicie byloby gdyby admin dodal do mojego postu info ze podmienil linki.
Ostatnio jest jakieś nasilenie spamerów i może nie jest to czasem przyjemne, ale w całkowitym rozliczeniu lepiej, że spamu nie ma
Tutaj też jestem gościem i to jeszcze młodszym stażem.
Dawne forum tarnowskie też pamiętam, ale w tamtych czasach byłem aktywny na Śląsku, bo tam pracowałem.
Amiga, modem telefoniczny, BBS - jakie sztywne zasady panowały! Łezka w oku się kręci!
Giełda, zloty...
PS. Kiedy się pojawi "wygaśnie"?
Dawne forum tarnowskie też pamiętam, ale w tamtych czasach byłem aktywny na Śląsku, bo tam pracowałem.
Amiga, modem telefoniczny, BBS - jakie sztywne zasady panowały! Łezka w oku się kręci!
Giełda, zloty...
PS. Kiedy się pojawi "wygaśnie"?
Rowerkiem po Tarnowie
CEO, nie dziw się - odkopujesz temat, który bez mała dwa lata był nieaktywny. Temat jest o tym, gdzie nad wodę - ty wrzucasz linki do strony nowego hotelu. Po różnych takich, którzy starają się bardziej lub mniej bezczelnie przemycać linki, admin stał się po prostu bardziej podejrzliwy i trafiło akurat na Ciebie
Hotel będzie posiadał kategorie czterogwiazdkowego chyba, ze piszemy o całkiem innych obiektach.