"Tanie paliwo" w Tarnowie
Biorąc pod uwagę, że mnóstwo osób tankuje za 50-100 zł to różnica 10-20 groszy na litrze pozwoli im zaoszczędzić pół litra na tankowaniu. Te same osoby maja zazwyczaj nieekonomiczne auta i mało jeżdżą, więc właściwie...
Jak długo cena nie spadnie do 4 zł, to takie wahania właściwie nie mają żadnego wpływu.
Jak długo cena nie spadnie do 4 zł, to takie wahania właściwie nie mają żadnego wpływu.
Tak samo ostatnio myślałem. Cena paliwa jest w tym przypadku sprawą czysto psychologiczną.lll pisze:Biorąc pod uwagę, że mnóstwo osób tankuje za 50-100 zł to różnica 10-20 groszy na litrze pozwoli im zaoszczędzić pół litra na tankowaniu. Te same osoby maja zazwyczaj nieekonomiczne auta i mało jeżdżą, więc właściwie...
-
- Rhetor
A w Krakowie stacje koncernowe mają LPG po 2,52, byłem dziś i to jest cena z Orlenu koło Galileo (Za AGH w stronę Pasternika).
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Archont
farciarzgilmore, jest prawdą. Każdy rodzaj paliwa jest obecnie w Krakowie tańszy o około 12-15 groszy na litrze, wczoraj na ORLENIE na Wielickiej tankowałem ES95 za 5,17 a ON Verva mieli po 5,39, dla przykładu i porównania ORLEN Tuchowska w Tarnowie dzisiaj: ES95 5,29, ON Verva 5,59... Ja zwykle tankuję duże ilości po około 40 litrów i te różnice widać wyraźnie już wtedy. Na dobre piwo zostanie .
Auchan Bonarka jest niekwestionowanym liderem cen paliw chyba w całej Małopolsce. Dziś ES95 - 5,00, ON - 5,06 i mega kolejki do tankowania. Kolega tam tankuje i póki co na jakość się nie skarżył.
Auchan Bonarka jest niekwestionowanym liderem cen paliw chyba w całej Małopolsce. Dziś ES95 - 5,00, ON - 5,06 i mega kolejki do tankowania. Kolega tam tankuje i póki co na jakość się nie skarżył.
Zapraszam na Internetową Stację Meteo Tarnowiec - meteo.tarnowiec.prv.pl
-
- Rhetor
robas, niekoniecznie, bo ja tankuję taniej jadąc obok, czyli nie nadkładam drogi paląc paliwo, żeby zatankować taniej
Wczoraj lałem w Rzeszowie LPG za 2,48
Wczoraj lałem w Rzeszowie LPG za 2,48
Wysłane z mojej budki telefonicznej
Nie ma co nazekac na Tarnow bo np. Kielce to 5,35 a w Lodzi jest od 5,40 do 5,45. Mowie o ON. A auchan do ktorej ma czynna stacje
ROBAS tankujac np trzy raz po 60 liter to juz to widac przy kasie.
ROBAS tankujac np trzy raz po 60 liter to juz to widac przy kasie.
https://www.youtube.com/watch?v=3WMcBC4 ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;