Swietny pomysl zeby wpuscic kase na kampanie, a zarobiona legalnie nie wydac a wiec zaoszczedzic na wydatkach. Ile w tym prawdy-nie wiem.sybirak pisze:Tak im wyszło z analizy "czasookresu".defekator pisze:Dzisiejsze Temi na okładce informuje, że podobno chodzą słuchy, że te 50tys to nie była łapówka tylko finansowanie kampanii wyborczej pod stołem. Wie ktoś coś więcej na ten temat bo przyznam, że było mi szkoda wydać 2,5 złotego na tą "gazetę" więc przeczytałem tyle co na okładce było
Nie powinno być tę ?
RYSZARD ŚCIGAŁA-JAK ODWOŁAĆ PREZYDENTA MIASTA TARNOWA?
-
- Rhetor
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
a tu taka mała ciekawostka...:
http://www.youtube.com/watch?v=dPrFEbdh12A
cytuję Ryszarda Ś.: "Wspieramy biznes i nie powiedzieliśmy jeszcze ostatniego słowa..." - które powinno brzmieć dalej: Przepraszam was młodzi Tarnowianie że biznesmeni spoza Tarnowa nie inwestują w naszym mieście, a CI co są - płacą marne grosze i jesteście zmuszeni wyjeżdżać za granice! Ale nie martwcie się - zbudowałem Wam super łącznik autostradowy żebyście mogli szybciej z miasta uciekać piękną autostradą i odwiedzać rodziny jak zatęsknicie... Doceńcie też moje poświęcenie - bo dla dobra miasta pomogłem w "wyborze" firm budujących łącznik autostradowy, za co teraz możliwe że będę musiał swoje odsiedzieć - ale czego nie robi się dla kochanych "podwładnych" Polskiego Bieguna Ciepła?????
http://www.youtube.com/watch?v=dPrFEbdh12A
cytuję Ryszarda Ś.: "Wspieramy biznes i nie powiedzieliśmy jeszcze ostatniego słowa..." - które powinno brzmieć dalej: Przepraszam was młodzi Tarnowianie że biznesmeni spoza Tarnowa nie inwestują w naszym mieście, a CI co są - płacą marne grosze i jesteście zmuszeni wyjeżdżać za granice! Ale nie martwcie się - zbudowałem Wam super łącznik autostradowy żebyście mogli szybciej z miasta uciekać piękną autostradą i odwiedzać rodziny jak zatęsknicie... Doceńcie też moje poświęcenie - bo dla dobra miasta pomogłem w "wyborze" firm budujących łącznik autostradowy, za co teraz możliwe że będę musiał swoje odsiedzieć - ale czego nie robi się dla kochanych "podwładnych" Polskiego Bieguna Ciepła?????
-
- Prytan
"Najwyższe kierownictwo" - myślałem, że to slogan a jak słychać w wywiadzie z H.S.-N. to określenie używane jest w urzędzie na co dzień. (H.S.N o aresztowaniu Ryszarda Ś. i odpowiedzialności za budowę łącznika z A4).
Jaki slogan na oficjalnej stronie miejskiej pojawiło się takie sformułowanie to jest faktZygmunt pisze:"Najwyższe kierownictwo" - myślałem, że to slogan
Natomiast do dnia dzisiejszego nie pojawiła się informacja o zatrzymaniu i osadzenie w więzieniu Ś. Mniemam że taka informacja nie jest zbyt ważna dlatego jej do dnia dzisiejszego nie ma.
''Bliższy Bogu jest niewierzący stosujący w życiu siedem przykazań, niż katolik, który wypełnia tylko trzy pierwsze''
-
Autor tematu - Rhetor
Dom pisze:Siedziba SR Kraków- Śródmieście, ale i tak Cie nie wpuszczą:)
e-wokandaMistarro pisze:Witam, orientuje się ktoś może o której godzinie w najbliższy wtorek jest to posiedzenie sądu w wiadomej sprawie?
Sąd Najwyższy 28 marca br. w uchwale siedmiu sędziów stwierdził, że w postępowaniu karnym jawne są posiedzenia, na których sąd "rozpoznaje lub rozstrzyga sprawę" dotyczącą konstytucyjnych praw i obowiązków.
Nie br. ale poprzedniego roku. Jawność może być w przypadku tego posiedzenia wyłaczona z innych przyczyn, związanych raczej z charakterem zarzucanego czynu. Zawsze można próbować szczęścia:)MST wónraT pisze:Sąd Najwyższy 28 marca br. w uchwale siedmiu sędziów stwierdził, że w postępowaniu karnym jawne są posiedzenia, na których sąd "rozpoznaje lub rozstrzyga sprawę" dotyczącą konstytucyjnych praw i obowiązków.
-
- Archont
Nie wystarczy być 'prawdziwym Polakiem'. Trzeba też być 'prawdziwym tarnowianinem'. Niedługo, żeby zostać radnym dzielnicy Pogwizdów trzeba będzie umieć 'prawdziwie gwizdać'.
Tylko czy wtedy ktokolwiek spoza Tarnowa będzie mógł emigrować do naszego miasta?
Tylko czy wtedy ktokolwiek spoza Tarnowa będzie mógł emigrować do naszego miasta?
Nikt Panu nie da tyle, ile ja mogę obiecać (KMN)