Najlepsze sklepy spożywcze w Tarnowie
andy pisze:W tesco radze sprawdzać paragony, ja na ostatnie 10 zakupów, 6 miałem coś źle naliczone.
Ja zawsze korzystam z kasy samoobsługowej dzięki czemu na bieżąco widzę co ile kosztuje. Chyba że chodzi o promocję typu 2 za 1 , wtedy rabat odliczany jest na końcu.
Swoją drogą zawsze mnie śmieszyło że dużo osób woli stać 3 razy dłużej w zwykłej kasie niż własnie w tej samoobsługowej, boją się techniki?
Jak ktoś ma mało w koszyku to idzie do samoobsługowej. Jak ktoś ma dużo w koszyku to idzie do zwykłej kasy nawet jak ma dłużej poczekać. Co w tym dziwnego?robas pisze:andy pisze:W tesco radze sprawdzać paragony, ja na ostatnie 10 zakupów, 6 miałem coś źle naliczone.
Ja zawsze korzystam z kasy samoobsługowej dzięki czemu na bieżąco widzę co ile kosztuje. Chyba że chodzi o promocję typu 2 za 1 , wtedy rabat odliczany jest na końcu.
Swoją drogą zawsze mnie śmieszyło że dużo osób woli stać 3 razy dłużej w zwykłej kasie niż własnie w tej samoobsługowej, boją się techniki?
Może nie mają karty? Sam mam dużo znajomych bez konta bankowego, a papierkami nie zapłacisz w samoobsługowej.robas pisze:andy pisze:W tesco radze sprawdzać paragony, ja na ostatnie 10 zakupów, 6 miałem coś źle naliczone.
-
- Archont
-
- Thesmothetai
Jak to papierem nie ? To jaki Ty tam papier wpychasz ??wadas pisze:Może nie mają karty? Sam mam dużo znajomych bez konta bankowego, a papierkami nie zapłacisz w samoobsługowej.robas pisze:andy pisze:W tesco radze sprawdzać paragony, ja na ostatnie 10 zakupów, 6 miałem coś źle naliczone.
Im Lazy and I like it
Czym Ty chcesz tam płacić ? Toaletowym ?wadas pisze:
Może nie mają karty? Sam mam dużo znajomych bez konta bankowego, a papierkami nie zapłacisz w samoobsługowej.
Można płacić banknotami i nie ma z tym problemu
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
Robiąc zakupy przez internet jest o wiele taniej niż w stacjonarnym sklepie. http://alma24.pl/
zakupy online
skoro juz mowimy o zakupach przez internet to polecam nasz tarnowski Zenit
Zamowic mozna tu: http://www.totu.com/totu.com/salon/7/hipermarket/
ceny jak na polkach a dostawa tylko 5 zl
Zamowic mozna tu: http://www.totu.com/totu.com/salon/7/hipermarket/
ceny jak na polkach a dostawa tylko 5 zl